جلسه ۱۳ – گزارش Manual Actions سرچ کنسول گوگل

آموزش گزارش Manual Actions سرچ کنسول + راهنمای کامل

گزارش Manual Actions

از سری جلسات آموزش های جامع سرچ کنسول در خدمت شما دوستان عزیز هستیم. در این مطلب به آموزش کامل گزارش Manual Actions سرچ کنسول خواهیم پرداخت.

سرفصل های دوره رایگان متنی ما رو میتونید در سایدبار سایت مشاهده کنید. درباره همه بخش های سرچ کنسول در میزفا صحبت کردیم.

دریافت هشدارهای مختلف در بخش Manual Action سرچ کنسول می‌تواند بشدت خطرناک باشد چرا که در صورت عدم رفع مشکل، برخی صفحات یا حتی کل سایت به زودی از نتایج گوگل حذف خواهد شد‍.

خیر، در مورد الگوریتم پاندا و پنگوئن صحبت نمی‌کنیم چرا که هشدارهای موجود در بخش Manual Action سرچ کنسول اصلاً توسط الگوریتم شناسایی نمی‌شود!!

خب manual action سرچ کنسول چیست؟ برای رفع مشکلات manual action سرچ کنسول چه باید کرد؟

گزارش Manual Actions سرچ کنسول چیست

گوگل از تقلب خوشش نمی‌آید، لُپ کلام این است. چنانچه لینک بخرید، لینک خارجی غیرطبیعی اعمال کنید، محتوای بی ارزش تولید کنید، با تکنیک Cloaking محتوای متفاوتی را به موتور جستجو نمایش دهید و هر تقلب دیگری برای افزایش رتبه و ترافیک سایت انجام دهید بنابراین دیر یا زود به صورت دستی یا توسط الگوریتم‌های گوگل کارت قرمز می‌گیرید و به دنبالش ایندکس صفحات سایت دچار تهدید می‌شود. در مطلب پنالتی شدن سایت همه احتمالات جریمه شدن از سمت گوگل بررسی شده‌‌است.

manual action سرچ کنسول چیست؟

اگر یک سایت پس از بررسی توسط بازدیدکننده‌های انسانی کمپانی گوگل، خطاکار شناسایی شود یکسری هشدار در بخش manual action سرچ کنسول همان سایت درج خواهد شد. در نتیجه مشکلات موجود در manual action توسط الگوریتم و روبات‌ها شناسایی نمی‌شوند بلکه توسط افراد واقعی شناسایی می‌شوند. هرخطایی که در این بخش مشاهده می‌کنید ایندکس صفحات سایت در گوگل را تهدید می‌کند.

هدف گوگل از گزارش manual action سرچ کنسول مبارزه با محتوای اسپم و تقلب برای بالا بردن رتبه سایت است. 

تفاوت بین گزارش Security Issues و manual actions چیست

خطر آفرینی برای کاربران! مهم‌ترین تفاوت بین Security Issues و Manual Actions مرتبط با همین عبارت است. بیایید بهتر توضیح دهم:

در گزارش Security Issues سرچ کنسول خطاهایی گزارش می‌شوند که صد در صد برای کاربران و بازدیدکنندگان خطر آفرین هستند و امنیت کاربران را تهدید می‌کنند. اگر این مشکلات امنیتی رفع نشوند، سایت از ایندکس گوگل خارج نمی‌شود اما به تمام بازدیدکنندگان یک هشدار امنیتی نمایش داده می‌شود و یا در نتایج گوگل در کنار نام سایت اعلان امنیتی درج می‌شود. در مطلب مشکلات امنیتی در سرچ کنسول خیلی جامع در رابطه با مشکلات امنیتی مثل بدافزار، هک، مهندسی اجتماعی صحبت کردیم.

در گزارش manual actions سرچ کنسول مشکلاتی گزارش می‌شود که ایندکس صفحات سایت را تحت تأثیر قرار می‌دهد و الزاماً ارتباطی با امنیت کاربران ندارد. درواقع اگر مشکلات گزارش manual actions سرچ کنسول را جدی نگیرید قطعا دیر یا زود با افت رتبه یا در موارد شدیدتر حذف سایت از نتایج گوگل روبرو خواهید شد.

نحوه رفع مشکلات گزارش Manual Actions در سرچ کنسول

جزئیات دریافت هر هشدار در گزارش manual action سرچ کنسول درج شده‌است و در ادامه با متداول‌ترین آن‌ها و نحوه رفع هرکدام آشنا خواهید شد.

آموزش گزارش Manual Actions سرچ کنسول

1- User-generated spam

گاهی ممکن است یکسری محتوای اسپم توسط کاربران و بازدیدکنندگان سایت ایجاد شود،منظور از محتوای اسپم صرفا یک نوشته نیست، این محتوا می‌تواند یک صفحه، کامنت یا لینک اسپم نیز باشد.

مشکل User-generated spam در گزارش Manual Actions سرچ کنسول بیشتر در سایت‌هایی که به کاربران اجازه درج محتوا می‌دهند رایج است، درحقیقت این نوع اسپم بیشتر در صفحات فروم یا در اکانت کاربران شناسایی می‌شود.

جهت رفع مشکل User-generated spam

  1. صفحاتی از سایت که کاربران اجازه اضافه کردن محتوا دارند را شناسایی کنید.
  2. به نام پروفایل یا محتوای همان صفحات دقت کنید. معمولا اکانت‌هایی با نام‌های تبلیغاتی (مثل تخفیف نوروز)، لینک و محتوای نامرتبط اسپم شناسایی می‌شوند.
  3. با ساختار آدرسی site:domain.com kalame لیستی از صفحات سایت که حاوی کلمات غیرمنتظره را پیدا کنید، دقت کنید که جای kalame می‌توانید هر کلمه دیگری قرار دهید. برای مثال: site:mizfa.com scam
  4. پس از یافتن محتوای اسپم آن را حذف کنید.
  5. از هانی پات و reCapcha برای جلوگیری از درج مجدد محتوای کاذب و اسپم در سایت استفاده کنید.

2- Unnatural links to your site

خرید لینک یا هرگونه لینک مصنوعی و غیرطبیعی از سمت‌ سایت‌های دیگر به سایت شما که به منظور دستکاری رتبه سایت ایجاد شده باشند خلاف قوانین و دستورالعمل‌های گوگل است. در حقیقت گوگل ادعا می‌کند که افزایش رتبه سایت نباید به مقوله‌ای تبدیل شود که هرکه بیشتر پول داد، همان بیشتر رتبه می‌گیرد!

درهرصورت اگر در گزارش Manual Actions سرچ کنسول خطای Unnatural links to your site مشاهده می‌کنید یا حتی اگر هنوز به این بلا گرفتار نشده‌اید اما قبلاً لینک خریده‌اید، بنابراین آموزش زیر را دنبال کنید.

نحوه رفع مشکل Unnatural links to your site سرچ کنسول:

  1. در بخش links سرچ کنسول وارد شوید و توسط گزینه Export external links گزارشی از لینک‌های خارجی (از سایت‌های دیگر به سایت خودتان) تهیه کنید. چنانچه لیست لینک‌ها زیاد بود می‌توانید ابتدا به تازه‌ترین لینک‌های خارجی یا به سایت‌هایی که بیشترین لینک خارجی را از آن‌ها دریافت کرده‌اید توجه کنید.
  2. در صورتی که این لینک سازی به منظور دستکاری رتبه سایت بوده، از وب‌مستر همان سایت درخواست کنید که آن لینک‌ها را حذف و یا صفت rel=”nofollow”به لینک‌های ورودی سایت شما اضافه کند. (تأثیر لینک نوفالو nofollow روی سئو)
  3. چنانچه راه‌حل بالا عملی نبود آخرین چاره Disavow یا سلب مسئولیت از چنین لینک‌هایی است. با Disavow شدن لینک‌ها در سرچ کنسول درحقیقت به روبات گوگل اعلام می‌کنید که سایت شما در قبال چنین لینک‌های خارجی هیچ مسئولیت و دخالتی ندارد.
[box type=”success” align=”” class=”” width=””]دوستان عزیز، حتما در اولین فرصت مطلب انواع بک لینک را مطالعه بفرمایید. قطعا به نکات ظریف بک لینک و استاندارهای آن پی می‌برید. فراموش نکنید که توجه به سئو داخلی مهم‌ترین اصل بهبود رتبه سایت است؛ بنابراین بهتر است قبل از بهبود سئو داخلی به فکر back link و دریافت لینک خارجی از سایت‌های دیگر نباشید. [/box]

3- Unnatural links from your site

مشاهده این مشکل در گزارش Manual Actions در سرچ کنسول به این معناست که در سایت شما یکسری لینک‌های خارجی که غیرطبیعی و مصنوعی هستند وجود دارند. برای مثال یک سایتی در ازای پرداخت مبلغی مشخص از شما درخواست کرده که در قسمت‌های مختلف سایت لینک خارجی به سایت وی ایجاد کنید. در صورتی که این لینک‌ها به صورت غیرطبیعی و به منظور دستکاری رتبه سایت انجام بگیرد قطعاً خلاف قوانین و دستورالعمل‌های گوگل است.

نحوه رفع مشکل Unnatural links from your site سرچ کنسول:

  1. تمامی لینک های خارجی که از سایت شما به سایت دیگران لینک شده‌است را مشخص کنید.
  2. ترجیحاً این لینک‌های غیرطبیعی را حذف کنید یا حداقل صفت rel=”nofollow” را به تگ هر لینک اضافه کنید. (نوفالو چیست)
  3. همینطور راه‌حل جایگزین این است که این لینک‌ها را به یک صفحه‌ای خاص ریدایرکت کنید و سپس همان صفحه را در فایل robots.txt بلاک کنید.

4- Cloaked images

مفهوم Cloaking این است که مطالب و محتوای متفاوتی را به موتور جستجو و بازدیدکنندگان ارائه دهیم.

جالب است بدانید که cloak همان رداء و شنل‌های بلندی است که مردم در گذشته برای پنهان کردن خود از آن استفاده می‌کردند!
جالب است بدانید که cloak همان رداء و شنل‌های بلندی است که مردم در گذشته برای پنهان کردن خود از آن استفاده می‌کردند!

تکنیک Cloaking خلاف قوانین و دستور‌العمل‌های گوگل است و این موضوع در رابطه با تصاویر Cloak شده نیز صادق است؛ برای مثال تصویری در نتایج تصویری گوگل مشاهده می‌کنید و پس از ورود به همان آدرس با تصویر دیگری روبرو می‌شوید، این فریب علاوه بر تأثیر منفی روی تجربه کاربری یا همان UX، موجب می‌شود که در گزارش Manual Actions سرچ کنسول با هشدار Cloaked images مواجه شوید. این موضوع وقتی جدی می‌شود که همان صفحات یا حتی کل سایت توسط گوگل از نتایج جستجوی گوگل بیرون انداخته می‌شود! گوگل خشن نیست فقط دلش نمی‌خواهد چیزی که کاربر از نتایج جستجوی گوگل می‌بیند با آنچه که در نهایت در آدرس نهایی نصیبش می‌شود متفاوت باشد 🙂.

جهت رفع مشکل Cloaked images کافیست مطمئن شوید که تمام تصاویر سایت هم برای کاربرانی که به طور مستقیم وارد سایت می‌شوند و هم از سمت نتایج جستجوی گوگل، یکسان است.

5- Cloaking and/or sneaky redirects

این جریمه در وب‌سایت‌هایی رخ می‌دهد که از تکنیک‌ Cloaking و ریدایرکت‌های موذیانه برای فریب ربات گوگل استفاده کرده‌اند، در چنین مواقعی محتوایی که به کاربر تحویل داده می‌شود با محتوایی که روبات گوگل خزش می‌کند متفاوت است. بگذارید با یک مثال توضیحش دهم؛ فرض کنید روی صفحه‌ای از یک سایت در نتایج جستجوی گوگل کلیک می‌کنید، محتوایی که انتظارش را دارید “دانلود فیلم” است اما به صفحه‌ای دیگر ریدایرکت می‌شوید و صفحه‌ای که باز می‌شود فقط تبلیغات بی سر و ته است ولی آیا روبات گوگل هم همین صفحه تبلیغات را می‌بیند؟ خیر، با تکنیک cloaking آن صفحه حاوی محتوای مرتبط با همان دانلود فیلم است!

جهت رفع مشکل Cloaking and/or sneaky redirects سرچ کنسول

اگر در بخش Manual Actions در سرچ کنسول چنین مشکلی را مشاهده می‌کنید در حالی که خودتان نقشی در فریب گوگل نداشته‌اید پس باید احتمال دهید که نفوذی در سایت انجام‌ شده‌است. جهت رفع این مشکل:

  1. با استفاده از URL inspection سرچ کنسول صفحات بخشی از سایت که تحت تأثیر چنین مشکلاتی هستند را فچ کنید. از این طریق چیزی که روبات گوگل خزش کرده‌است را می‌بینید.
  2. پس از فچ هر آدرس، همان آدرس را توسط مرورگر و از روش‌های مختلف باز کنید، مثلا همان آدرس را یکبار از نتایج گوگل و یکبار از مرورگر به طور مستقیم باز کنید. ببینید که آیا ریدایرکت ناخواسته‌ای صورت گرفته یا بخشی از محتوا برای شمای بازدیدکننده پنهان شده‌است؟
  3. اگر محتوا تفاوت داشت پس کاری که باید انجام دهید این است که همان بخش را حذف کنید. بدین منظور باید کد سایت در سرور را دستکاری کنید.
  4. همچنین برای رفع مشکل ریدایرکت‌های ناخواسته صفحات سایت به کدهای جاوا اسکریپت یا دستورات فایل .htaccess توجه کنید و موارد مشکوک را سریعا حذف نمایید.

6- Pure spam

اسپم محض یا pure spam! این جریمه نصیب وبسایت‌هایی می‌شود که سعی کرده‌اند با استفاده از محتوای هرز و بی‌ارزش روبات گوگل را فریب دهند و از این طریق رنک سایت را بالا ببرند. سایت‌هایی که بدون اندکی تغییر محتوای چند وب‌سایت مختلف را کپی و باهم تلفیق می‌کنند یا توسط روبات یکسری متون بی‌معنی که فقط شامل کلمات کلیدی است را در سایت قرار می‌دهند مثالی از اسپم محض یا pure spam است.

رفع مشکل Pure spam موجود در گزارش سرچ کنسول

بنابراین جهت رفع مشکل Pure spam موجود در گزارش Manual Action سرچ کنسول تنها کافیست از موارد زیر پرهیز کنید یا در صورتی که تا به الآن با تولید اسپم رتبه گرفته‌اید اشتباه خود را سریعاً جبران کنید:

  • متون کپی شده و بی‌ارزش
  • تولید خودکار محتوا
  • کلمات کلیدی بی ربط
  • Cloaking
  • لینک های پنهان
  • ریدایرکت‌هایی که برای روبات موتور جستجو و بازدیدکننده متفاوت عمل می‌کنند (Sneaky redirects)
  • ارسال خوکار کوئری به گوگل
  • صفحات حاوی انواع بدافزار یا فیشینگ برای سوء استفاده از کاربر
  • خرید و فروش لینک

7- Thin content with little or no added value

مواجه شدن با این مشکل در گزارش Manual Actions بدین معنیست که در سایت شما یکسری صفحات با محتوای بی‌کیفیت و بی‌ارزش وجود دارد. منظور از محتوای بی‌ارزش همان متون تولید شده توسط روبات‌ها، محتوای کپی از سایر منابع و صفحات doorway* می‌باشد.

تنها کاری که برای رفع مشکل Thin content with little or no added value باید انجام دهید این است که این صفحات را شناسایی کنید و محتوای باارزش که کاربر انتظارش را دارد تولید کنید.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]*صفحات doorway چیست؟ تابحال برایتان پیش‌آمده که پس از کلیک روی یکی از نتایج جستجوی گوگل به جای آنکه مستقیم وارد صفحه موردنظرتان شوید، ابتدا وارد صفحاتی با دامین و محتوای بی‌ربط می‌شوید و در نهایت به صفحه مقصد می‌رسید؟ این صفحات یا سایت‌های doorway درواقع برای افزایش رتبه در یک کلمه کلیدی خاص طراحی شده‌اند. البته هیچوقت به این روش منسوخ شده و بی‌ارزش فکر نکنید، چرا که یکی از عوامل پنالتی شدن سایت توسط گوگل همین صفحات doorway می‌باشد.[/box]

8- Hidden text and/or keyword stuffing

این خطا در بخش Manual Actions سرچ کنسول به این معنی است که برخی صفحات سایت حاوی متون پنهان یا تعبیه متونی بی‌ربط با تکرار مکرر کلمه کلیدی است. از آنجایی که این روش دستکاری رتبه سایت هیچ ارزشی برای مخاطب به همراه ندارد به همین دلیل در صورت استفاده از چنین ترفندهایی قطعاً دیر یا زود از جانب گوگل کارت قرمز دریافت خواهید کرد.

جهت رفع مشکل Hidden text or keyword stuffing در گزارش Manual Actions سرچ کنسول:

  1. در گام اول از ابزار URL inspection سرچ کنسول برای شناسایی صفحاتی که محتوای مخفی به بازدیدکنندگان ارائه می‌دهند استفاده کنید. برای نمونه پس از مشاده کدهای crawl شده یک صفحه متوجه شدید که یکی از پاراگراف‌های آن صفحه به دلیل همرنگ بودن با رنگ پس زمینه از دید بازدیدکنندگان مخفی است درحالی که همان پاراگراف توسط ربات گوگل خزش می‌شود، چرا که چیزی که ربات گوگل می‌بیند کد است، نه ظاهر!
  2. یکی از ترفندهای فاش کردن متون پنهان این است که از پس از باز کردن یک آدرس در مرورگر و از دستورات CTRL+A یا Command+A برای مشاهده متون و بلاک های متنی مخفی استفاده کنید!
  3. جهت شناسایی متون مخفی می‌توانید کدهای CSS را دستکاری کنید.
  4. همچنین تمامی لیست‌ها و پاراگراف‌هایی که به طرز خیلی بی‌معنی چندین بار از کلمات کلیدی استفاده کرده‌اند را حذف کنید.
  5.  تگ‌های <title> و متن جایگزین (Alt) تصاویر بررسی کنید تا حاوی رشته کلمات تکراری نباشند، در غیراینصورت این کلمات تکراری را که به طرز بی‌معنی با هدف افزایش رتبه سایت به کار رفته‌اند را حذف کنید.

9- Spammy free host

متأسفانه تعداد زیادی از سایت‌های اسپم روی یک هاست رایگان پیاده‌سازی می‌شوند. چنانچه سرویس هاستینگ سایت شما نیز رایگان است و دچار چنین جریمه‌ای از سمت گوگل شده‌اید پس باید مشکل را به سرویس هاستینگ اطلاع دهید. در نهایت هرگاه مطمئن شدید که هیچ اکانت اسپمی روی هاست سایت وجود ندارد، درخواست تجدید نظر خود را از طریق گزینه request review به گوگل صادر کنید.

10- AMP content mismatch

تکنولوژی AMP گوگل به طرز بی‌نظیری سرعت لود صفحات سایت را در نسخه موبایل افزایش می‌دهد، در حقیقت AMP اگر یکی از عوامل مستقیم  افزایش رتبه وب سایت نباشد اما قطعا به دلیل بهبود تجربه کاربری یکی از بهترین اقداماتیست که شما می‌توانید برای کاربران موبایل انجام دهید. مقاله جامع آموزش رفع خطاهای گزارش AMP گوگل سرچ کنسول مرتبط با همین مبحث است.

به هرحال اگر گوگل متوجه شود که صفحه‌ای از سایت در نسخه AMP کاملا متفاوت با نسخه اصلی و کنونیکال است همان صفحه AMP را از ایندکس حذف و نسخه کنونیکال آن را در نتایج جستجو نمایش می‌دهد. سوال اینجاست، محتوای AMP و محتوای کنونیکال حتما باید یکسان باشند؟

پاسخ: خیر، حداقل عنوان یکسان باشد و محتوای صفحه یک مفهوم یکسان را به کاربر برساند، مثلا اگر چند جا بجای “است” از “می‌باشد” استفاده کردید جای نگرانی نیست.

آموزش رفع مشکل AMP content mismatch از گزارش Manual Action سرچ کنسول

  1. ابتدا مطمئن شوید که AMP به صفحه کنونیکال رجوع می‌کند.
  2. مطمئن شوید که محتوای AMP با صفحه کنونیکال به طور کلی یکسان است.
  3. با استفاده از ابزار URL inspection سرچ کنسول صفحه کنونیکال و AMP را بررسی کنید و مطمئن شوید که محتوایی که کاربر می‌بیند با محتوایی که توسط گوگل خزش یا Crawl شده‌است یکسان می‌باشد. حتی ممکن است به دلیل بلاک کردن منابع مهم صفحه توسط robots.txt چنین عدم تطابقی در نسخه AMP و کنونیکال رخ دهد، ولی حتی اگر چنین اتفاقی هم افتاده باشد و منبعی توسط این فایل بلاک شده باشد، در URL inspection سرچ کنسول این منابع نمایش داده می‌شوند.

11- Sneaky mobile redirects

مشاهده مشکل Sneaky mobile redirects در گزارش Manual Actions سرچ کنسول بدین معنیست که سایت حاوی یکسری صفحات است که کاربران موبایل را به آدرسی نامرتبط و غیرقابل دسترس برای خزنده‌های گوگل هدایت می‌کند. ساده‌تر بگویم، فرض کنید یک کاربر در دسکتاپ پس از جستجو عبارت “مثنوی مولوی” در نتایج جستجو گوگل روی یکی از نتایج کلیک می‌کند و به آدرس F هدایت می‌شود، حال کاربری دیگر در موبایل پس از جستجوی همان عبارت “مثنوی مولوی” در نتایج جستجو گوگل روی همان آدرس قبلی کلیک می‌کند اما این‌ بار بجای هدایت به آدرس F که اتفاقاً آدرس اصلی است، به آدرس G ریدایرکت می‌شود. گوگل عزیز اسم این حرکت ناشایست را Sneaky mobile redirects یا ریدایرکت موذیانه در موبایل گذاشته‌است!

مثال از مشکل sneaky mobile redirect در manual action سرچ کنسول
مثال از مشکل sneaky mobile redirect در manual action سرچ کنسول

به هر حال اگر محتوای آنچه در نسخه موبایل نمایش داده می‌شود با آنچه که در دسکتاپ است تفاوت اندکی دارد (مثل چند عکس که به دلیل سایز بالا نبودش بهتر بود) پس نگران نباشید، اما از انجام اقدامات موذیانه پرهیز کنید.

رفع مشکل Sneaky mobile redirects از سرچ کنسول:

اگر خودتان این ریدایرکت‌ها را انجام داده اید:

  1. در اولین فرصت این ریدایرکت‌ها را حذف کنید و از بابت نمایش صفحه یکسان در نسخه موبایل و دسکتاپ مطمئن شوید.

اگر این ریدایرکت ها بدون اطلاع شما انجام شده‌است:

  1. احتمالا هک شده‌اید یا یکسری اسکریپت یا المان‌های شخص ثالث یا همان Third-Party مشکل ساز شده‌اند.
  2. مرتبط با احتمال هک شدن حتما بخش Security Issues سرچ کنسول بررسی کنید.
  3. چنانچه مطمئن شدید که نفوذی صورت نگرفته پس تک تک اسکریپت یا المان‌های شخص ثالثی که کنترلی روی آن‌ها ندارید را از صفحات ریدایرکت شده حذف کنید.
  4. پس از حذف، از ابزار Chrome mobile emulator برای مشاهده نسخه موبایل صفحات استفاده کنید.

12- Structured data issue

مشاهده مشکل Structured data issue در سرچ کنسول یعنی در نشانه گذاری برخی از صفحات سایت از تکنیک‌هایی استفاده شده که خلاف دستورالعمل‌های Structured data* گوگل است. برای مثال نشانه گذاری محتوایی بی‌ربط و گمراه‌کننده یا نشانه گذاری محتوایی که برای کاربران غیرقابل دید می‌باشد تنها نمونه‌ای از نقض دستورالعمل‌های Structured data گوگل است.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]* هدف استفاده از Structured data یا همان داده‌های ساختار یافته، انتقال مفهوم محتوای صفحات سایت به موتور جستجو می‌باشد؛ برای نمونه ریچ اسنیپت نوعی از کاربرد داده ساختار یافته است. (اطلاعات بیشتر در structure data چیست)[/box]

مهم: حتما درخواست بازبینی ثبت شود

پس از رفع تک تک مشکلات Manual Actions در سرچ کنسول حتماً حتماً درخواست بازبینی خود را از طریق Request Review به گوگل اعلام کنید. ترجیحاً توضیحات مختصری از نحوه رفع مشکل یا علت آن را ذکر کنید.

ثبت درخواست بازبینی گزارش Manual Actions سرچ کنسول
ثبت درخواست بازبینی گزارش Manual Actions سرچ کنسول

نتیجه درخواست بازبینی بین چند روز تا دو هفته از طریق ایمیل به شما اعلام می‌شود.

سایتی که خریده‌ام دارای مشکلات manual action است

چنانچه سایتی که خریده‌اید دارای مشکلات manual action است متأسفانه باید تک تک آن مشکلات را با آموزشی که در بخش رفع مشکلات Manual Actions سرچ کنسول به آن پرداختیم برطرف کنید. اما بعد از رفع این مشکلات این امکان وجود دارد که هنگام ثبت درخواست بازبینی (Request Review) اعلام کنید که به تازگی سایت به دستتان رسیده و از الآن به بعد این سایت پایبند به دستورالعمل‌های گوگل است. نمونه درخواست به انگلیسی:

I have recently acquired the site and it now adheres to the guidelines

نتیجه گیری

همانطور که در ابتدای همین مطلب هم گفته شد گزارش Manual Actions سرچ کنسول شوخی نیست، مثل این می‌ماند که از داور کارت قرمز گرفته باشید و به بازی خود ادامه دهید! امیدوارم پس از مطالعه آموزش گزارش Manual Actions سرچ کنسول به پاسخ سوالات خودتان رسیده باشید. اگر سوال و ابهامی در رابطه با Manual Action سرچ کنسول داشتید حتما در بخش نظرات بیان کنید.

با آموزش Search Console سایت میزفا خودتان از پس سرچ کنسول بربیایید. همچنین ۱۵ ساعت فیلم آموزش Search Console گوگل یکی از جامع‌ترین اموزش‌های سرچ کنسول است که می‌توانید پیدا کنید. در نهایت از شما بابت همراهی با پایگاه دانش میزفا قدردانی می‌کنم 🌸.

 

نویسنده مقاله: پرستو علیرضازاده / کارشناس تولید محتوا
ویرایش و سئو مقاله: پوریا آریافر / متخصص و مشاور سئو

۱۵ ساعت فیلم آموزشی سرچ کنسول (وبمستر تولز)
۱۵ ساعت فیلم آموزشی سرچ کنسول (وبمستر تولز گوگل)
پرستو علیرضازاده
مشغول شدن به علایق فردی خودش یک امتیاز مثبت در زندگی است. از کودکی مشغول انجام و یادگیری هرآنچه که دوست داشتم شدم؛ چندسالی است که هنر و دنیای رنگارنگ IT بخشی از علایق و کار من بوده است. اما اکنون اینجا هستم تا هم خود یادبگیرم و هم برای شما بنویسم.
پایین سرفصل های HTML هست، روی منم کلیک کنی میتونی ببینی.
به میزفا خوش آومدی. پایین سرفصل های ابزار سرچ کنسول هست
۱۵ ساعت فیلم آموزشی سرچ کنسول (وبمستر تولز)
۱۵ ساعت فیلم آموزشی سرچ کنسول (وبمستر تولز گوگل)

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

حداکثر حجم فایل برای آپلود: 1 مگابایت. فایل‌های مجاز برای آپلود: عکس, ویس, ویدیو, ورد یا پی دی اف, فایل متنی, زیپ. شما می‌تونید برای بهتر پرسیدن سوالتون، عکس یا ویس یا حتی فیلم در بخش نظرات میزفا آپلود کنید. برای ضبط ویس می‌تونید از خود واتس آپ استفاده کنید و بعد اینجا آپلود کنید و برای ارسال عکس هم کافی هست اسکرین شات بگیرید. Drop file here

با موفقیت ثبت شد، میزفا از شما برای عضویت در خبرنامه هفتگی تشکر میکند.

عضویت در خبرنامه هفتگی برای دریافت:

  • فیلم و مقاله رایگان سئو
  • آموزش‌های UX ، GA و GTM
  • مقاله های تخصصی ASP.NET Core
  • اطلاع رسانی از محصولات
فیلم آموزشی asp.net core 2
ترک میزفا خوب نیست!
معرفی جامع‌ترین ابزار سئو در ایران
بالای ۱۰ هزار عضو
PHZpZGVvIHdpZHRoPSI2MDAiIGhlaWdodD0iMzUwIiBwb3N0ZXI9Imh0dHBzOi8vbWl6ZmEuY29tL2Jsb2cvd3AtY29udGVudC91cGxvYWRzLzIwMjMvMDUvcG9zdGVyLW1pemZhLXRvb2xzLXZpZGVvLW1pbi5wbmciIGNvbnRyb2xzIHByZWxvYWQ9Im5vbmUiPiANCiAgIDxzb3VyY2Ugc3JjPSJodHRwczovL21pemZhLmNvbS9ibG9nL3dwLWNvbnRlbnQvdXBsb2Fkcy8yMDIzLzA1L21pemZhX3Rvb2xzXzcyMHAubXA0IiB0eXBlPSJ2aWRlby9tcDQiPg0KPC92aWRlbz4=