نکات مهم ریدیزاین سایت

بازطراحی وب سایت؛ وقت‌گیر اما ضروری

فضای مجازی سرشار از تغییر و تحوله. منطبق نشدن با این تحولات گاهی می‌تونه باعث شه یه کسب و کار فرصت‌هایی رو که تو بستر وب وجود دارند و بقیه دارند ازش استفاده می‌کنند، از دست بده. اگه این کسب و کار در زمینه فروش هم روی بستر فضای آنلاین تمرکز داشته باشه، ضرورت همگامی با تغییرات به مراتب بیشتر می‌شه. بازطراحی سایت یکی از اقداماتیه که می‌تونه تجربه کاربری رو بهبود ببخشه و باعث افزایش فروش بشه. ممکنه وب سایت مجموعه شما چند سال پیش طراحی شده باشه اما الآن دیگه کارایی لازم رو نداشته باشه. برای مثال ممکنه بخواید با طراحی مجدد سایت، امکانات جدیدی رو به اون اضافه کنید. تو این مطلب از میزفا، ما شما رو با ۷ مرحله ریدیزاین سایت یه مجموعه آشنا می‌کنیم.

گام اول؛ وب سایت قدیمی را تجزیه و تحلیل کنید

گام اول طراحی دوباره سایت اینه که با نگاه انتقادی به سراغ سایت فعلی خودتون برید. چه نقاط ضعف و قوتی تو این سایت وجود داره؟ این اصلی‌ترین پرسشیه که باید از خودتون بپرسید. به احتمال زیاد، شما قبلا مشکلات خاصی رو شناسایی کردید. به عنوان مثال، شاید متوجه شده باشید که افراد به طور مکرر سبد خرید خودشون رو رها می‌کنند و خریدشون رو نهایی نمی‌کنند. در این صورت، ممکنه لازم باشه فرآیند خرید رو اصلاح و بازطراحی کنید تا افراد به نهایی کردن سبد پرداخت خودشون علاقه نشون بدن.

ثبت داده‌ها، می‌تونه اطلاعات عمیق‌تری در مورد فعالیت‌های بازدیدکنندگان صفحات خاص در اختیار شما قرار بده. شما می‌تونید ببینید که اون‌ها کجا از قابلیت اسکرول استفاده کرده و در چه مواقعی بیشتر کلیک می‌کنند و یا به چه شیوه دیگه‌ای با سایت شما تعامل دارند. می‌تونید با استفاده از Google Analytics، الگوهای ترافیک وب سایت خودتون رو مطالعه کنید. آیا درصد افرادی که صفحات سایت شما رو ترک می‌کنند، بالاست؟ در این صورت در مراحل بازطراحی سایت باید به فکر اقدامات لازم برای کاهش بانس ریت باشید. همچنین باید بدونید کدوم صفحات بیشتر و سریع‌تر ترک می‌شن و علت احتمالی‌اش چیه؟ همه این‌ها داده‌هایی مفید در بازطراحی وب سایت هستند.

گام دوم؛ اولویت‌‌های خود را برای بازطراحی وب سایت مشخص کنید

بازطراحی وب سایت نباید فقط ظاهر کلی سایت شما رو تغییر بده. با بازطراحی، باید عملکرد صفحات هم بهبوده داده بشه. به خصوص نتیجه نهایی باید این باشه که سایتتون از نظر فروش و نرخ تبدیل بازدیدکننده به مشتری، بهبود پیدا کنه.
همچنین اگر در حال حاضر سرعت لود صفحات سایت وضعیت مطلوبی نداره، یکی از اولویت‌های مهم شما می‌تونه اقداماتی در جهت افزایش سرعت سایت باشه.

چه معیارهایی رو می‌خواید در سایت بهبود ببخشید؟ شاید بخواید آدرس‌های ایمیل بیشتری رو جمع‌آوری کنید؛ محصول برتر خودتون رو بیشتر بفروشید؛ مشتری‌ها رو تشویق به خرید در قالب پکیجی از محصولات کنید و غیره و غیره. دونستن اهداف از قبل به شما امکان می‌ده تو مراحل بازطراحی سایت روی دستیابی به نتایج خاص تمرکز کرده و منابع شما از جمله وقت و پول هدر نره.

مراحل بازطراحی سایت

گام سوم؛ مخاطبان هدف وب سایت را مشخص کنید

مخاطبان هدف در طول زمان تغییر پیدا می‌کنند. به موازات اینکه محصولات یا خدمات جدیدی رو به سایتتون اضافه می‌کنید یا سراغ بازارهای جدید می‌رید، باید پیام‌های خودتون رو برای برقراری ارتباط با افرادی که توانایی و تمایل بیشتری برای خرید از شما دارند، به‌روز کنید.

خیلی خوبه که برای هر کدوم از جمعیت‌‌های هدفتون فهرستی از ویژگی‌ها رو مشخص کنید. دونستن اینکه چطور می‌تونید واسه هر دسته از مخاطبان هدف جذاب باشید، به شما کمک می‌کنه تا حین طراحی مجدد سایت، تصمیمات هوشمندانه‌ای بگیرید. به عنوان مثال، اگر در حال حاضر نوجوانان رو هدف قرار داده‌اید، ممکنه بخواید سایت جوان‌تر و رنگارنگ‌تری نسبت به زمانی داشته باشید که بازاریابی شما معطوف به افراد حرفه‌ای میانسال بوده.

گام چهارم؛ بخش‌های بدون نیاز به تغییر را شناسایی کنید

لازم نیست در بازطراحی وب سایت، همه چیز رو تغییر بدید. در واقع، اصلا نباید چنین کاری انجام بدید؛ چرا که تنها باعث تحمیل هزینه به شما می‌شه. برخی از بخش‌های سایت شما احتمالا عملکرد بسیار خوبی دارند. به عنوان مثال، اگه از لوگوی فعلی خودتون راضی هستید و به طور گسترده‌ای برند شما با این لوگو پیش همه شناخته شده، نیازی به طراحی لوگو نخواهید داشت.

همین موضوع ممکنه در مورد پالت رنگ، انتخاب فونت یا تصاویر سایت هم صدق کنه. بر اساس داده‌های Google Analytics و سایر ابزارهای دیجیتال مارکتینگ می‌تونید تصمیم بگیرید که چه چیزی رو می‌خواید بدون تغییر نگه دارید و کدوم بخش‌ها رو تغییر بدید.

گام پنجم؛ فهرستی از تغییرات مورد نظر خود ایجاد کنید

توی این گام، شما فهرستی از خواسته‌های خودتون تهیه می‌کنید. تغییر رنگ یا اضافه کردن ابزاری برای ارتباط با کاربران؛ اصلا فرقی نمی‌کنه. هر ویژگی‌ای که می‌خواید به سایت اضافه کنید رو توی یه فهرست یادداشت کنید. به خصوص تغییرات ساختاری رو فراموش نکنید. این تغییرات، مهم‌ترین تغییراتی هستند که در مراحل بازطراحی سایت می‌بایست انجام بدید. حذف بخش‌هایی از لندینگ پیج و یا ایجاد تغییرات در نوار کناری، ممکنه بخشی از این تغییرات باشند.

گام ششم؛ اهداف جدید را تعریف کنید

برای هر کدوم از انتخاب‌هایی که توی فهرست علاقه‌مندی‌هاتون آوردید، باید دلیلی داشته باشید. مثلا چرا می‌خواید نوار کناری سایت رو تغییر بدید؟ آیا این کار باعث می‌شه کاربران توی سایت شما با راحتی بیشتری جابه‌جا بشن یا بالعکس، حرکت از بخشی از سایت به بخش دیگر رو دشوار می‌کنه؟ شما باید برای هر انتخابی یه استدلالی داشته باشید.

برخی از موارد موجود توی لیست شما ممکنه هدف یا دلیل مرتبطی نداشته باشند. یک علامت سوال در کنار اون‌ها قرار بدید تا بعدا آزمایش‌شون کنید. تغییرات مبتنی بر داده، بهترین نوع تغییرات هستند. اگه طراحی مجدد سایت رو بر مبنای این تغییرات جلو ببرید، دستاوردهای بیشتری نصیب شما خواهد شد و نیاز نیست مدام سایت خودتون رو بازطراحی کنید.

برنامه ریزی ریدیزاین سایت

گام هفتم؛ برای بازطراحی سایت خود برنامه‌ریزی و اقدام کنید

چه خودتون این فرآیند بازطراحی سایت رو انجام بدید یا این کار رو به یک تیم طراحی حرفه‌ای مثل میزفا بسپارید، به یک جدول زمانی نیاز دارید. مشخص کنید که هر بخش از ریدیزاین وب سایت، چقدر زمان می‌بره و آیا می‌تونید اون بخش رو در طول فرآیند کار آزمایش کنید یا نه.

اگه کار رو برون‌ سپاری می‌کنید یا با یه طراح داخل مجموعه خودتون کار می‌کنید، شخصی رو منصوب کنید تا همه تغییرات رو به طور نظام‌مند تأیید کنه. برای قراردادهای شخص ثالث، مطمئن بشید که تمام انتظارات رو در قرارداد مشخص کردید و دقیقا می‌دونید که قراره چه کارهایی برای شما انجام بشه. مواردی مثل تعداد بازبینی رایگان و هزینه اضافه کردن موارد بعدی بخش از عناصری هستند که باید توی قرارداد با شخص ثالث طراح سایت مشخص بشن.

مجموعه میزفا؛ پیشرو در خدمات سئو، طراحی و بازطراحی سایت

بازطراحی وب سایت یه کسب و کار، گامی ضروری در جهت بهبود عملکرد اون کسب و کار محسوب می‌شه. رعایت نکات مهم ریدیزاین سایت می‌تونه به انجام هر چه بهتر این فرآیند کمک کنه. سپردن کار به متخصصین در زمینه طراحی وب سایت هم می‌تونه کمک شایان توجهی به شما کنه. مجموعه میزفا با استفاده از دانش و تجربه خودش، می‌تونه خدمات سئو و طراحی سایت رو با بالاترین کیفیت در اختیار شما قرار بده. با سپردن کار طراحی مجدد سایت مجموعه خود به ما، می‌تونید از داشتن سایتی به‌روز با رابط کاربری جذاب و کاربردی مطمئن بشید.

موضوعات طراحی سایت

تماس بگیر

سلام، من علی اسماعیلی هستم، مدیر بخش طراحی سایت میزفا، شما میتونی از طریق واتس‌آپ و یا مستقیم با من در تماس باشی.