Cornerstone Content یا کرنر استون به فارسی معنیهای مختلفی میدهد ولی در افزونه یوآست سئو (Yoast SEO) به عبارت “مقاله بنیاد محتوا” ترجمهشده است همچنین میتوان به عبارتهایی چون مطالب بنیادی یا مطالب اصلی سایت نیز ترجمه کرد، به شکل خلاصه Cornerstone Content یا مقاله بنیاد محتوا به مقالاتی گفته میشود که برای سایت شما پرافتخارترین مطالب محسوب میشوند. و آن مقالهها منعکسکننده کسبوکار و هدف شما هستند و از لحاظ نوشتاری بسیار خوب نگارش شدهاند. اینها همان مقالاتی هستند که شما میخواهید رتبه بالاتری در موتورهای جستجو داشته باشند. “مقالات بنیادی” یا ”مقاله بنیاد محتوا“ معمولاً واضح و آشکار هستند؛ این مقالات ترکیب مفاهیم از پستهای مختلف وبلاگ است.
سرفصلهای پست
- 1 Cornerstone Content در یوآست سئو چیست؟
- 2 کدام مقالات برای من” مقالات بنیادی” هستند؟
- 3 چرا مقالات بنیادی برای سئو مناسب است؟
- 4 ساختار لینک دادن حول مطالب بنیادی یا Cornerstone Content
- 5 لینک سازی داخلی در افزونه Yoast SEO
- 6 نوع محتوای صفحات بنیادی
- 7 5 مرحله عملی بهسوی یک مقاله بنیادی اصولی
- 8 کدام مقاله از سایتم را به عنوان مقاله بنیادی انتخاب کنم؟ – آپدیت
- 9 برنامههای Yoast برای محتواهای بنیادی
Cornerstone Content در یوآست سئو چیست؟
میتوان گفت هر مقاله بنیاد محتوا یک نوع صفحه فرود است ولی هر صفحه فرودی، مقاله بناید محتوا نمیتواند باشد. اگر تمایل دارید اطلاعات بیشتر و جذابی همراه با مثالهای مختلف درباره صفحه فرود بدانید مقاله صفحه فرود چیست را از دست ندهد.
در این مقاله، من تمام موارد مربوط به” مقالات بنیادی” را برای شما شرح خواهم داد. به شما خواهم گفت که “مطالب بنیادی” چه چیزی هست، چرا برای سئو سایت مهم هستند، چگونه این نوع مطالب نوشته میشود و چگونه از پستهایتان به “مقالات بنیادی” خودتان لینک بدهید. البته در این مسیر تیم تولید محتوا هم اهمیت زیادی دارد. اینکه چگونه و طبق چه اصولی باید تولید محتوا انجام شود نقش مهمی دارد، مقاله بنیاد محتوا باید بهینه سازی شود باید ساختار خوبی داشته باشد باید کاربر پسند باشد و باید مرتبط با کسب و کار شما باشد. در ادامه بیشتر صحبت خواهیم کرد.
کدام مقالات برای من” مقالات بنیادی” هستند؟
مقالات بنیادی خود را بهدقت انتخاب کنید. به 4 یا 5 صفحه از سایتتان فکر کنید که اگر شخصی برای اولین بار وارد سایت شما شود تمایل به خواندن آن صفحات داشته باشد. این مقالات باید به عنوان مقالات بنیادی در سایت شما انتخاب شوند. کدام یک از پستها باارزشترین مقالات برای شما هستند؟ کدام پستها کاملترین و باارزشترین مقالات محسوب میشوند ؟ شما باید مقالات بنیادی خود را برحسب کلمات کلیدی که میخواهید در آن رتبه گوگل را به دست آورید بنویسید.
در حال حاضر افزونه Yoast SEO از شما میخواهد بودن یا نبودن یکه مقاله را بهعنوان مقاله بنیادی مشخص کنید، با مشخص کردن یک مقاله بهعنوان مقاله بنیادی؛ افزونه Yoast SEO به شما کمک میکند که یک ساختار لینک داخلی قوی بسازید.
اگر وب سایت شما بزرگ است مقالت بیشتری را نسبت به زمانی که وب سایت کوچکتر داشتید انتخاب کنید. شاید شما در سایت خود در مورد موضوعات مختلفی مطلب مینویسید ، پس در هر رده موضوعی یک مقاله بنیادی را مشخص نمایید.
چرا مقالات بنیادی برای سئو مناسب است؟
مطالب بنیادی نقش مهمی در استراتژیهای مربوط به SEO بازی میکند. اینکه مقالات بر اساس یکسری کلمات و اصلاحات مشهور و محبوب در جستجو رتبهبندی بشوند مشکل است. این روش (مقالات بنیادی) به شما کمک میکند که از عهده رقابت بین کلمات و اصطلاحات، بر یابید. اگر شما مقالات متعددی در مورد یک موضوع مشابه در وبلاگ خود پست کردهاید ؛ نیاز است که به گوگل اعلام کنید کدام یک از این مقالات ارزش و اهمیت بیشتری دارد. بهعبارتدیگر، شما با مقالات خودتان جهت بدست آوردن مکان بهتر در جستجو رقابت میکنید. اگر شما یک ساختار لینک داخلی مناسب بین پستهایتان تهیه کنید، شما میتوانید به گوگل بگویید که کدام مقاله بیشترین ارزش و اهمیت را دارد.
ساختار لینک دادن حول مطالب بنیادی یا Cornerstone Content
مقالات بنیادی باید در هرم سایت شما بسیار بالا ظاهر شوند. در حالت ایده آل باید با یک کلیک از صفحه اصلی قادر بود به صفحه مقاله موردنظر رفت. شما باید از تمامی مقالات مرتبط با یک موضوع لینکی به آن مقاله خاص بزنید. شما باید بدنه مقالات جدید خود را بر مبنای زوایای دیگر مقاله بنیادی خود قرار دهید و متعاقباً از این مقالات به مقاله بنیادی خود لینک دهید. چنین ساختار داخلی لینک دهی شانس مقاله بنیادی شما را در رتبهبندی گوگل افزایش میدهد. هر چند بحث ساختار لینک داخلی بسیار گسترده است به همین دلیل ما در مقالهای جداگانه با عنوان لینک سازی داخلی به ۱۰ ترفند مختلف، تشریح لینک سازی داخلی و نحوه ایجاد لینکهای داخلی به شکل اصولی پرداختهایم.
لینک سازی داخلی در افزونه Yoast SEO
در افزونه Yoast SEO (نسخه پولی) ، قابلیت لینک داخلی ارائه میشود. متن نوشتهشده شما بررسی و تجزیه میشود و از کلمات کلیدی و برجسته متن، مقالات مرتبط را مشخص میکند. مقالاتی که باید به هم لینک شوند را مشخص میکند. مقالات بنیادی مهمتر هستند و ارزش بالایی را نسبت به سایر مقالات دریافت میکنند پس بر اساس یکسری ارزشها مقالات بنیادی در بالای لیست مقالات ارائه شده پیشنهادی قرار میگیرد. که این دسترسی آسان شما را برای لینک به مقاله بنیادی فراهم میسازد.
نوع محتوای صفحات بنیادی
صفحات بنیادی یا Cornerstone Content باید همیشه صفحات حاوی مطلب باشند . میتواند شامل یک پست در وبلاگ باشد و همچنین میتواند شامل یکی از صفحات دیگر باشد. مطالب آن باید بهصورت منظم بهروز شود. مقاله بنیادی باید واضح و آشکار باشد و شامل اطلاعات مفید باشد. مقالات بنیادی شما باید باهدف رتبهبندی برای کلمات کلیدی رقیب باعث بهبود رتبهبندی در نتایج شود.
مقالات بنیادی معمولاً خیلی طولانی نیستند. کمی از مهارتهای نوشتاری در آن استفاده کنید. مقالات طولانی کمتر تا پایانش خوانده میشود بهخصوص اگر از روی مانیتور مطالعه شود. مطمئن شوید که از عنوانها بهدرستی در مقاله استفاده کرده باشید. قرار دادن یک فهرست مناسب در ابتدای مقالههای طولانی بهترین ایده است همانند اکثر مقالههای سایت میزفا که در ابتدای آنها فهرستی از عنوانها اول مقاله قرار داده شده است.
5 مرحله عملی بهسوی یک مقاله بنیادی اصولی
درحالت ایده آل، شما باید تحقیق گسترده روی کلمات کلیدی خود انجام دهید. بعدازآن شما میتوانید یک مقاله واقعاً عالی ، مفصل ، مفید و زیبا بنویسید. پنج مرحله زیر را برای حرفهای شدن در مقالات بنیادی دنبال کنید:
مرحلهی اول : در مورد کلمات کلیدی خود فکر کنید
شما باید کلمات اصلی که بر اساس آن میخواهید رتبهبندی داشته باشید را مشخص کنید. محتوای مقاله بنیادی شما باید هم نسبت به عنوان مقاله بهینه شود و هم نسبت به کلمات کلیدی که رقابت بر سر آن است. مطمئن شوید که تحقیقات صحیح و اصولی در مورد کلمات کلیدی انجام شود.
مرحلهی دوم : بهترین پست را انتخاب نمایید
پستهایی که ازنظر کلمات کلیدی مهم و متن آن بهینه هستند. فکر میکنید که کدام پست شما بهتر است؟ همان پست میتواند پست کلیدی شما بشود.
مرحلهی سوم : بازنویسی مقاله
مقاله بنیادی را مجدد بازنویسی نمایید. ازنظر ساختار سئو بررسی کنید. گسترش بدهید و مطمئن شوید مقاله کاملاً بهروز است. شما باید این مقاله را بهطور منظم بازنویسی و گسترش دهید و همیشه آن را بهروز نگهدارید.
مرحلهی چهارم : بهینهسازی سایر پستها و دنباله آن
سایر پستهای شما که شباهت موضوعی با مقاله بنیادی دارند باید بهینه سازی شوند و بهعنوان تقویتکنندهها برای مقاله بنیادی عمل کنند.
مرحلهی پنجم: لینک دادن از سایر مقالات به مقالهی اصلی
شما باید به گوگل بگویید که مقاله بنیادی جدید شما (همان مقالهی انتخابی برای مقالهی اصلی پس از ویرایش مراحل قبل) بهعنوان مقالهای بااهمیت در سایت شما است . فراموش نکنید که حتماً از سایر مقالات به مقاله بنیادی لینک بدهید (بحث لینک سازی داخلی).
کدام مقاله از سایتم را به عنوان مقاله بنیادی انتخاب کنم؟ – آپدیت
شاید برای شما سخت باشد انتخاب مقالههای بنیادی از بین صدها مقالههایی که در سایت خود دارید، مخصوصا مدیران سایتهای موزیک و فیلم که اکثر پستهای این سایتها دارای ارزش یکسانی هستند. ما در این مقاله آموزشی به ۵ مرحله عملی که یک مقاله بنیادی یا کرنر استون باید گذرانده باشد، اشاره کردیم.
- لذا راه اول برای پیدا کردن مقالههای قدیم و پستهای مهم جدید، که بر اساس ۵ فاکتور اشاره شده در بالا است.
- راه دوم برای انتخاب مقالههای کرنر استون استفاده از سرچ گوگل است، به شکل زیر:
site:mizfa.com سئو
به جای دامنه سایت میزفا، دامنه خود را قرار دهید و همینطور کلمه کلیدی که قصد دارید در آن رتبه کسب کنید را به جای کلمه سئو جایگزین کنید، اصولا گوگل لینکهایی که احساس میکند براساس سئو داخلی و سئو خارجی، اهمیت دارد را در رتبههای بالاتر نشان میدهد.
- راه سوم برای انتخاب پستهای بنیاد محتوا استفاده از ابزارهای آمارگیر همانند گوگل آنالیتیکس است، طبق آمارهای این ابزار سئو میتوانید سایت های لندینگ پیج خود را حدس بزنید
- راه چهارم برای گزینش مقالههای بنیادی استفاده از تجربه و دانش فردی و همینطور میزان شناخت از سایت خود است. صفحاتی که آنها را به عنوان صفحه فرود یا لندینگ پیج انتخاب کردهاید و تعداد لینکهای داخلی به سمت آن پست نیز بیشتر از بقیه پستها میباشد، میتواند گزینه مناسبی برای زدن تیک مقاله بنیاد محتوا در افزونه یوآست سئو باشد.
برنامههای Yoast برای محتواهای بنیادی
ساختار سایت برای SEO مهم است. داشتن یک ساختار قوی در سایت میتواند هم به موتورهای جستجو و هم بازدیدکنندگان کمک کند که بدون دردسر با جابهجایی در سایت شما چیزی که میخواهند را پیدا کنند. بهمنظور کمک به این امر در پلاگین Yoast سعی شده است ویژگیهای زیادی جهت بهینه سازی سایت شما و بهبود ساختار سایت شما قرار داده شود. ولی همانطور که مشهود است این پلاگین ابزاری پیش نیست و نحوه استفاده کردن از این پلاگین اهمیت بیشتری دارد و صرفاً نصب آن تأثیری در سئو سایت نخواهید داشت.
توضیحات ویدیویی سایت یوآست سئو:
راستی به سرفصلهای آموزش سئو سایت میزفا هم حتما سر بزنید تا شگفت زده شید 😉
48 پاسخ
سلام سایت من برای فناوری و بازی و بعضی مقالات نقد و بررسی و طولانی هم هست به نظر شما اینها بنیاد محتوا باشند و به نظرتون سرعت سایتم چظوره؟
سلام حسین.
بستگی به این داره که اون بازی چقدر طرفدار داره و سرچ میشه و چقدر هم منو به هدف هام نزدیک میکنه.
سلام
برای سایتی که هنوز مقاله نداره اول باید مقاله کرنر استون تولید کنیم بعد مقالات کلاستر رو یا بالعکس
سلام
فرقی نداره. مهم کیفیت مقاله هست.
سلام سپاسگزارم از مقاله مفیدتون
سوالی دارم
آیا از خود مقاله بنیاد محتوا نباید به محتواهای زیرشاخه ش لینک بدیم و این کار ارزش اونو کم میکنه؟
ینی کلا لینک دهی ها از پایین به بالا باید باشه ؟
مقاله بنیاد محتوا اگر قراره کاملترین محتوا باشه به نظرم میاد که لینک های مقالات زیرشاخه ش را هم باید در دلش داشته باشه تا خواننده بتونه به مقالات مکمل بعدی هدایت بشه اما اینطور که از توضیحات و گراف متوجه شدم انگار نباید از مقاله بنیاد محتوا به بقیه محتواهای زیرشاخه لینک داد.
ممنون میشم راهنماییم کنین
سلام نگار.
خیر اینطور نیست. لینک داخلی اثر خوبی داره.
گراف از زاویه سایر مقالات به مقاله اصلی است و دو طرفه رو در گراف ترسیم نکردیم.
موردی که خودتون توضیح دادید درست است.
خیلی متشکرم بابت پاسخ به موقعتون
واقعا کارگشا بود 🙂
خواهش میکنم.
ممنونم از حضورتون.
استاد سلام و عرض ادب
اگر فقط از مقاله های زیر شاخه به مقاله اصلی لینک بدیم ، اون وقت مقاله اصلی با توجه به لینک سازی بیشتر امتیاز بیشتری در گوگل میگیره و اگر از مقاله اصلی به مقاله های زیر شاخه اش لینک ندیم ، با توجه به اینکه مقالات زیر شاخه مکمل مقاله اصلی هستن و مقاله اصلی مثل زیر شاخه ها خیلی ریز وارد جزئیات نشده ، اونوقت مقاله اصلی که در گوگل امتیاز گرفته یک مقاله کلی در سایت ماست که به ریز جزئیات خودش لینک نداده و اشاره نکرده ، اینو چه کنیم ؟
از طرفی اگر از مقاله اصلی به زیر شاخه ها هم لینک بدیم ،اونوقت اگر این مقاله اصلی خودش زیر شاخه مقاله دیگری باشه ، بعد از اینکه در گوگل امتیاز گرفت ، حالا اگر بیایم و به شاخه بالاترش لینک بدیم چون داخل این مقاله اصلی به زیر شاخه هاش هم لینک دادیم ارزش هر لینک رو پایین اوردیم و حالا که به شاخه بالاسرش لینک میدیم ، لینک باارزشی نیست ، اینو چه کنیم ؟
متشکرم
استاد ضمنا در سایت هاب اسپات چیز دیگه ای میگه ، اونج که میگه
What’s a Topic Cluster?
The basic premise behind building a topic cluster content program is to enable a deeper coverage across a range of core topic areas, while creating an efficient information architecture in the process.
You’re probably thinking, “This sounds difficult to implement? How can I start using this strategy for my own content marketing?” Don’t worry, it sounds more complicated than it really is.
In simpler terms, a pillar page is a broad overview of a specific topic. You can think of it like a summary or road map. We built pillar pages for each of our major focus areas. Linking into the pillar content is a range of content that covers individual, more specific subtopics, otherwise known as cluster content. Each cluster topic page for the pillar focuses on providing more detail for a specific long-tail keyword related to the main topic. The pillar links to each cluster page and each cluster page links back to the pillar with the same hyperlinked keyword.
اینم لینک صفحه
https://blog.hubspot.com/marketing/content-marketing-strategy/میگه از بالا به پایین و از پایین به بالا لینک کنین !
در حرفش مشکلی نیست.
درود بر شما
ساده کنیم موضوع رو. هر جا نیاز بود استفاده کنید، ببینید ایا لینک میتونه به کاربر کمک کنه یا نه. اگر بله پس استفاده کنید. این خودش بهترین سئوس.
استاد سلامی دوباره
در سایت هاب اسپات میگه یک مقاله مرجع داشته باش و براش مقاله های زیر شاخه درست کن
به این شکل با لینک سازی مقاله مرجع این دسته از محتوا درجستجوهای گوگل میاد بالا
حالا اگر بخوایم صفحه یک محصوول رو بیاریم بالا به کدوم یک از دو روش زیر باید عمل کنیم :
1- درباره اون محصول یک مقاله مرجع و چندین مقاله زیر شاخه درست کنیم و از مقالات زیر شاخه به مقاله مرجع لینک بدیم و از مقاله مرجع به صفحه محصول
2- صفحه محصول رو به عنوان مقاله مرجع در نظر بگیریم و از مقالات زیر شاخه به صحفه محصول لینک بدیم
نظر شما کدوم گزینه است ، هر دو گزینه ایراداتی داره ، ایراد گزینه 1 اینه که مقاله مرجع پل بین مقالات زیر شاخه و صحفه محصول میشه و کاربری که با کلمات کلیدی طولانی وارد زیر شاخه ها شده به صحفه محصوول دسترسی نداره و باید اول با کمک لینک ها بیاد به مقاله مرجع و بعد از صفحه مقاله مرجع بیاد به صحفه محصول و این یک راه اضافه است
گزینه دوم رو اگر اجرا کنیم ایرادش اینه که مقاله مرجع ایجاد نشده و هاب اسپات میگه مقاله مرجع رو درست کن و به همه زیر شاخه هاش لینک بده ، که در گزینه دوم چون مقاله مرجع نداریم ، لینک به زیر شاخه ها هم نداریم و اگر از صفحه محصول به مقالات زیر شاخه لینک بدیم ، عملا در صفحه محصول حواس مشتری رو پرت میکنم و تمرکز مشتری ممکنه به جای خرید بره روی کلیک روی صفحات دیگه و مشتری رو از دست بدیم
نظر شما چیه استاد؟
سلام طبیعتا مورد دومی رو انتخاب کنم و به کمک سئو ارتقاش میدم.
خیلی عالی و مفید .ممنون از سایت خوبتون.موفق باشید
پایدار باشید دوستم.
سلام و درود. بخش هایی که در عکس زیر مشخص شده توسط این بخش که در مقاله توضیح داده شده قابل تنظیم و تغییر اند؟ یا از جای دیگر؟ باتشکر
uupload.ir/files/pm56_capture.png
سلام. خیر، مربوط به مقاله بنیاد محتوا نیست.
با سلام واحترام
خیلی ممنونم از مقاله خوبتون
دو تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
1- من در سایت فروشگاهیم محصولات مختلفی دارم که برای هر کدوم حداقل یک کلمه کلیدی منحصر به فرد تعریف کردم .
با این توضیحات ، آیا می تونم هر صفحه محصول رو با توجه به دارار بودن کلمه کلیه منحصر به فرد، بعنوان محتوای شاخص یا همان کرنراستون تعریف کنم ؟
2- آیا زدن تیک گزینه کرنراستون در یواست سئو پرمیوم، فقط باعث آگاهی ما میشه و هیچ کار فنی در کدنویسی ایجاد نمی کنه ؟
خیلی ممنونم
سلام. روزتون بخیر
۱) بستگی به محصول و شرکت داره. ولی هر محصول اگر مهم باشه یعنی هیچ محصولی مهم نیست.
۲) بله در کدنویسی و سئو تاثیری نداره.
عرض سلام و احترام خدمت جنابعالی
آقای آریافر زدن تیک مقاله بنیاد محتوا باعث تغییر خاصی در کد html میشه ؟ یا کار خاصی میکنه که باعث بشه این مقاله برای من خیلی مهمتره ؟ تو لینک سازی داخلی سایتم اصلا مشکلی نداره . میخوام یه مقاله با تکنیک آسمان خراش بنویسم و لینک سازی داخلی و خارجی خیلی خوبی برای اون مقاله اوکی کنم . به نظرتون اون تیک رو بزنم ؟
با تشکر فراوان
درود بر شما، همان طور که در مقاله اشاره کردم زدن این تیک صرفا برای آگاهی شما هست که بین مقاله ها بتونید اولویت بندی مناسب داشته باشید.
اینکه تیک یک مقاله آسمان خراش بزنید بستگی به استراتژی سایت داره و باید دید ایا با اهداف سایت همخوانی داره یا نه و اگر داره چه میزان قدرتی داره. بر این اساس باید بتونید مقالات شاخص رو از بین مقالاتی که دارید جدا کنید.
ممنون از حضورتون. پایدار باشید.
سلام
اقا این یوآست کلا پرمیوم بوده و دروغه که بخش رایگان هم داره. علتش فنا شدن دو وب بنده بعد از بالا امدن این دو سایتم در حوزه سرچ های نود 32 هست. بنده در این دو وبم از خاصیت برید کرامب و کلمه کلیدی نسخه رایگان استفاده کردم. دو سایت قشنگ بالا امدند و هر کدام بمدت 10 روز ، روزانه تعداد ای پی بالای 3500 تایی رو تجربه کردند اما در عرض یک هفته گوگل به خاک مذلت کشاند و نفله ش کرد. هیچ چیز و اخطاری در وبمستر نداد و من بسیار متعجب شدم که دو وب بعد از دوماه بروز شدن مداوم اینجور حروم بشه و به هیچ وجه برنگشتند. اوایل حذف شدذن ناگهانی از صفحات یک رفتن به صفحات عقب تر و بعد دگه اونجاها هم نبودند. اگر اسپمی بود حتما اخطار میداد. یا سندباکس شده باشه پس چرا بازدیداشون رفت زیر پانصد و بعد زیر دویست تا . بنده قبلا سایتن هام سندباکس میشد اما بازدیدا نصف میشد نه اینجوری. خلاصه برام بسیار تعجب اور شد و کسی هم متوجه نشد چی شده. منم دگه ربطش دادم به نسخه رایگان افزونه یوآست. الانم افزونه رایگان رو استفاده می کنم برای یک سایتم اما من در این سایتم از کلمه کلیدی و بریدکرامب استفاده نکردم و با وجود جوان بودن سایت گوگل هنوز حتی سندباکسش هم نکرده اما محتواشو فول سئو چیدم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که چرا برای اون دو وبم این اتفاق پیش امد
سلام
اینکه افزونه پریمیوم یوآست کاربردی نداره بستگی به نظر شخصی شما داره و نمیشه به نتیجه کلی برای همه رسید، افزونه باید به شکل اورجینال از سایت خوده یوآست تهیه بشه و تهیه نسخه پریمیوم این افزونه از هر سایت غیر خودش ممکنه هر تبعات جربان ناپذیری رو داشته باشه.
درباره مشکل شما نمیشه نظری داد، به این علت که ۱۰۰ ها دلیل ممکنه باعث به وجود اوردن این مشکل بشه که برای پیدا کردن مشکلات طبیعتا زمان بسیاری رو باید گذاشت و همینطور پیشینه سایت رو به شکل دقیق بررسی کرد. پیشنهاد میکنم درباره پنالتی شدن سایت در گوگل و سایت های مختلف در زمینه سئو تحقیق کنید و یا اگر سایت شما متخصص سئو داره این کار رو بر عهده اونا بذارید.
سلام
باتشکر از مقاله خوبتون
فقط یه سوال!
ایا صفحه اول سایت رو میشه به عنوان مقاله بنیادمحتوا تعیین کرد؟
این کار روی سئو صفحه اول تاثیر مثبت داره یا خیر؟
سلام اقا/خانم انجام پروژه
بله میشه و هیچ ربطی به سئو سایت نداره. موفق و پایدار باشید.
سلام
اگه صفحه اصلی سایت را بعنوان بنیاد مقاله تیک بزنیم مشکلی نداره؟
درود بر شما
هیچ موردی نداره، صرفا مقاله بنیاد محتوا جنبه داخلی و آنالیز بهتر سایت در صفحات فرود رو داره و در خروجی تاثیری بر رتبه سایت نداره.
سلام
یک موضوع برای مقاله خود مشخص کردم و در انتخاب کلمه کلیدی گیج شدم
تصور کنید من مثلا آموزش DNS را شروع کردم مقاله بخش بخش است مثلا تو یک پست نوشتم آموزش DNS بخش اول و در پست بعدی بخش دوم و…
حالا کاری که کردم امد در پست اول کلید واژه قرار دادم با اسم آموزش DNS
در مقالات بعدی باز کلید واژه آموزش DNS را بنویسم ؟
واقعا گیج شدم چیکار کنم
خوشحال میشم یک راه حل برام بگید.
سلام
برای کاربران بنویسید، نه برای رباتها
اگر احساس میکنید که بودن کلمه کلیدی در یک قسمت از محتوای شما باعث درک بهتر کاربر میشه، خب بهتره قرار بدید، من پیشنهاد میکنم مقاله سئوی داخلی سایت ما رو به شکل کامل مطالعه کنید تا بهتر بتونید مقاله های خودتون رو بهینه کنید. قطعا بسیاری از پاسخهای سوالات شما در این مقاله موجوده.
با عرض سلام و خسته نباشید، آیا از کلمه کلیدی مورد نظر می توان هم در تگ h2 و هم در تگ h3 در صفحه اصلی استفاده کرد؟
درود بر شما
بله و مشکلی نیست، ولی توجه داشته باشید که نباید در روند بهینه سازی افراط کرد. پیشنهاد میکنم مقاله سئو داخلی و پنالتی در گوگل رو مطالعه کنید تا بتونید به شکل بهینه از کلمات کلیدی در صفحات مهم خودتون استفاده کنید.
موفق باشید
با سلام
سایت بنده 5 مقاله بنیادی دارد که از پست های دیگه سایت یک ساختار داخلی قوی به انها ایجاد
سوال اینجاست که در صورتی که این 5 مقاله به هم مرتبط باشن ، لینک کردن 5 مقاله بنیادی به همدیگر کار درستی هست یا خیر؟
با تشکر
سلام، از نظر سئو مشکلی نداره ولی نه در همه شرایط، باید دید که از نگاه بازاریابی محتوا و همینطور حفظ کاربر در صفحه فرود برای رسیدن به هدف نهایی، میتونه کار درستی باشه یا نه.
موفق باشید
با تشکر از مطلب شما استفاده کردیم.
موفق باشید
سلام
خیلی ممنون
مطلب خوبی بود
سلام دوستم
خوشحالم براتون مفید بوده
ممنون دست شما درد نکنه-مگم اگه سایت منو بخواین سئو کنید هزینه ش چه قدر میشه من فقط فیلم دوبله سانسور شده و مجاز میذارم باتوجه به این-نظرتو کلان در مورد سایتمو بگو-در ضمن هزینه سئو داخلی با سئو خارجی بگو یا همون کلمات کلیدی هزینه هاشو بگو…ممنون-اگه خاصی خصوصی جواب بده به ایمیلم
خواهش میکنم دوستم
هزینه و زمان سئو یک سایت بستگی به میزان سختی کلمات و رقابتی بودن اونا داره، و هر کلمه فرق داره، و از طرفی هزینه سئو خارجی قطعا چند ده برابر سئو داخلی هست ولی قدم اول برای بهینه سازی یک سایت سئو داخلی هست و اصول بهینه سازی اجازه نمیده بدون در نظر گرفتن سئو داخلی وارد قدم بعدی یعنی سئو خارجی بشیم، چرا که اگر این اتفاق میوفته به جای مشتری هدف صرفا فقط بازدید کننده خواهیم داشت. و یکی از مشکلات اساسی سایت شما سئو داخلی هست
تیم ما در کنار سئو کردن سایت شما آموزش سئو رو هم مدنظر داره یا بعد از پایان یافتن پروژه ادامهش رو خودتون پیش برید. برای مکاتبه بیشتر و محاسبه میزان هزینه سئو سایت شما لطفا به آدرس درخواست سئو سایت مراجعه کنید تا با شما تماس گرفته بشه
موفق باشید
سلام ببخشید کدوم پست هام بنیادی از روش دوم شما به این شکل استفاده کردم درسته: دوبله site:eshghefilm.ir و واژه دوبله رو گذاشته ی سری از پست هام تو گوگل بالا اومد همون پست هایی که بیشترین بازدید رو داشتن الان این پست های پربازدید رو به عنوان مقاله بنیاد انتخاب کنم و تیک بزنم.
درمورد سئو پست های داخلی که مگید مشکل داره واضح تر مگید یا ی نمونه پستمو مثال میزنید ممنون در کل نظرتون در مورد سئو سایتم و قالب و… بگید
سلام، سعی کنید کلمات کلیدی هدف رو انتخاب کنید که از چند کلمه تشکیل شدن. مثلا دانلود فیلم خارجی، دانلود فیلم دوبله شده، دانلود فیلم دوبله خارجی، دانلود فیلم دوبله شده فلان فیلم. البته در این نوع سرچ که شما فقط کلمه دوبله رو انتخاب کردید هم نامناسب نیست، میتونید لینک هایی که بیشتر از همه در این نتایج دیده میشن رو به عنوان مقاله بنیادی انتخاب کنید، تعداد مقاله های بنیادی نباید زیاد باشن. مثلا در هر دسته زیر ۵ تا، که اینم بستگی به تعداد پست های اون دسته داره
درباره سئو داخلی موارد زیاد هست و وقت خارجه ولی اگر سئو سایت شما براتون مهم هست این مقاله رو دقیق بخونید
سلام ممنون راهنمایی کردید ببخشید من ی سوال دارم در پیوند یکتا که زیر عنوان پست هست من خودم عنوان پست می ذارم مثلان دانلود فیلم مکانیک دوبله فارسی اینو در پیوند یکتا میذارم ولی بعضی سایتا دیدم انگلیسی میذارن بعضی ها هم ادرس صفحه اون پست میذارن میشه بگی کدوم بهتره-درمورد بنیاد مقاله من 100فیلم دارم اونایی که از هم بازدیدشون بیشتر مثلان 10تا رو انتخاب کنم بعنوان بنیاد مقاله بهد مگی دسته بندی نداره بنیاد مقاله من هنگام ویرایش پست در افزونه yoauh seo فقط تیک قسمت مقاله بنیادی میزنم فقط تیکشو میزنم همین مگه چیزه دیگه ای هم داره-ببخشید هی سوال میکنم من علاقه زیاد دارم و کنجکاوم ولی اموزش خوب جای نیست درمورد سئو و طراحی صفحات وب و وردپرس و…… یاد بگیره حرفه ادم
سلام، خواهش میکنم، سوالی داشتید حتما بپرسید، اگر قصد دارید سئو یاد بگیرید میتونید مقالات جامع و به روز ما رو بخونید اگر سمت چپ یعنی سایدبار رو توجه کرده باشید مقالات سئو درج شده
درباره اینکه چه URL مناسب سایت ما هست رو ما کامل قبلا بهش پرداختیم، یک مقاله جامع در این پست نوشته شده و مطالعه کنید
ببینید درباره مقاله بنیاد محتوا باید اینطور تصور کنید که رهبر یک دسته از پست های شما کدوم مقاله هست؟ نمیشه برای هر دسته از پست ها کلی مقاله بنیادی تعیین کرد اون موقع ارزش مقاله بنیادی از بین میره، قطعا شما مقالههاتون رو دسته بندی کردید و سعی کنید برای هر دسته تعداد محدودی مقاله بنیاد محتوا رو انتخاب کنید تا به عنوان سنگ بنای دسته باشه.
سلام من سایت فیلم دارم ایا برای مطالب دانلود فیلم در سئو میتونم مقاله بنیاد بذارم یعنی تیک مقاله بنیادی بزنم-سوال دوم من بیشتر فیلم دوبله که میذارم خودم اپ میکنم بعضی این فیلم ها رو هیچ سایتی نداره ایا این ها رو بعنوان مقاله بنیادی میشه تیک زد در سئو …ممنون راهنمایی کنید باتشکر
سلام، بله میشه
اینکه کدوم پست رو به عنوان مقاله بنیادی باید انتخاب کنیم رو در مقاله اشاره کردیم، لطفا قسمت آپدیت شده مقاله رو بفرمایید و اگر سوالی داشتید بپرسید.
درضمن سئو داخلی پستهای شما کمی مشکلاتی داره و در صدد رفع مشکلات، مقاله سئو داخلی ما رو مطالعه کنید.
سلام برای سایت دانلود کدام مطلب کرنراستون اصلی سایت میشه؟همه مطالب دانلود هستند
سلام
پستها و آهنگهایی که بیشترین بازدید رو دارن، آلبومها میتونه گزینه خوبی باشه
درضمن سرعت و زمان لود سایت شما به شدت بالا هست و حدود ۳۰ ثانیه فقط طول کشید کامل بالا بیاد