جلسه ۴ – گزارش Performance در سرچ کنسول گوگل

گزارش عملکرد تعداد کلیک و دیده شدن ها در سرچ کنسول نسخه جدید

گزارش performance
گزارش performance

گزارش Performance یا گزارش عملکرد در سرچ کنسول Search Console گوگل یکی از مهم ترین گزارش های این ابزار قدرتمند است، و همینطور داده‌های ارزشمند زیادی رو به ما نشون میده. با میزفا همراه باشید تا بطور کامل این گزارشات رو از سری آموزش های جامع سرچ کنسول بررسی کنیم.

این قسمت یکی از بهترین قسمتهای سرچ کنسول عزیزمونه، قسمت Performance رو میگم. عاشق اون نمودار میشم وقتیکه داره صعودی پیش میره، روزی چند بار میرم و نگاهش میکنم. امان از روزی که نمودار نزولی بشه و غم عالم بیاد تو دلمون. اما باکی نیست مهم اینه که سرچ کنسول عزیزمون بهمون اطلاع میده و با تلاشی بیشتر باز نمودار رو صعودی میکنیم. منظورم نموداریه که در تصویر زیر میبینید.

گزارش Performance

گزارش Performance یا گزارش عملکرد در گوگل سرچ کنسول

در این گزارش پارامترهای مهمی درباره نحوه عملکرد سایتتون در نتایج جستجوی گوگل رو میبینید. موقعیت شما در نتایج جستجو، نرخ کلیک و حتی عبارتهایی که سایت شما رو در نتایج جستجو (یعنی گوگل) نشون میده. شما از این اطلاعات میتونید به خوبی در بهبود عملکرد جستجوی سایتتون استفاده کنید.

شما میتونید میزبان دیده شدن ها و میزبان کلیک شدن ها رو در طول زمان ببینید مثل نمودار تصویر فوق. همچنین ببینید که کدام صفحات در نتایج جستجوی گوگل بالاترین و کدامیک کمترین میزان کلیک را دارند.

همچنین میتونید ببینید کدام “عبارت جستجو” بیشتر از طریق تلفن همراه انجام شد. به اینصورت میدانید چقدر و به چه صورت باید روی بهینه سازی موبایل سایتتان کار کنید.

[box type=”note” align=”alignright” class=”” width=””]به زبان ساده تر می‌تونید متوجه بشید که مردم با چه کلماتی سایت شما رو در گوگل مشاهده کردند و چند نفر از اون کسانی که مشاهده کردن، کلیک کردن، و وارد چه صفحه ای شدن و آیا با موبایل بودن و یا دسکتاپ؟ در چه رنج تاریخی بوده؟[/box]

پیکربندی گزارش Performance

بصورت پیش فرض این گزارش تعداد کلیک ها در صفحات را در نتایج جستجوی گوگل طی سه ماه گذشته نشان میدهد.

با انتخاب فیلتر‌ها در بالای نمودار، میتوانید نمودار را بر اساس معیارهای انتخاب شده تغییر بدید. در ادامه با رسم شکل به شما میگم که فیلتر ها در کجا است.

چهار معیار در بالای نمودار داریم:

  • Total clicks: کل کلیک هایی که در نتایج گوگل بر روی سایت شما توسط کاربران شده است.
  • Total impressions : چند بار سایت شما در نتایج جستجوی گوگل توسط کاربران مشاهده شده است.
  • Average CTR : متوسط نرخ کلیک یعنی اگر ۱۰۰ بار شما مشاهده شدید ولی ۱۰ بار کلیک شدید نرخ کلیک می‌شود ۱۰ درصد. درسته؟
  • Average position : متوسط موقعیت سایت شما در نتایج جستجوی گوگل. به زبان ساده سایت شما به شکل میانگین در کلمات کلیدی که کاربران در گوگل جستجو می‌کنند رتبه چند هست؟

مثلاً نمودار زیر پس از انتخاب فیلتر‌های نرخ کلیک یا همان Average CTR و موقعیت سایت Average Position بصورت زیر نشان داده میشه. رنگ بنفش مربوط به موقعیت و رنگ سبز مربوط به نرخ کلیک است.

پیکربندی گزارش Performance

به ادامه گزارش Performance در سرچ کنسول (نام قدیم این ابزار وبمستر تولز بوده است) میپردازیم، در بالا گزینه ای به نام New وجود دارد (کنار عبارت Last 3 months) نوشته شده. زمانی که روی آن کلیک میکنید می‌توانید براساس فیلتر های دیگر نتایج دیگری را مشاهده کنید، برخی از آن‌ها:

  • Search Type (نوع سرچ)
  • Date (تاریخ)
  • Queries  (نتایج پرس و جوی کاربر )
  • Pages (صفحات سایت)
  • Countries (کشورها)
  • Devices (موبایل یا دسک تاپ یا تبلت)
  • Search Appearance (نتایج جستجو).

برداشت یک: مثلا وقتی شما گزینه Search type انتخاب می‌کنید میتوانید نتایج داده‌های تصویری (Image) در مقابل داده‌های وب (Web) را داشته باشید.

Search Type (نوع سرچ) در گزارش Performance

برداشت دو: همچنین امکان مقایسه این دو نوع داده را هم دارید. گزینه COMPARE را انتخاب کنید. طبق عکس زیر:

COMPARE کردن نوع سرچ در گزارش Performance

ممکن است بخواهید نمودار فقط روند نتایج جستجوی سایت شما را در هفت روز گذشته نشان دهد. یا هر بازه زمانی دیگر. میتوانید از بالای نمودار مطابق تصویر زیر انتخاب نمایید.

به عبارت دیگر روی گزینه Date کلیک کنید و سپس عبارت Last 7 days را انتخاب کنید.

دوره جامع گزارش عملکرد سرچ کنسول

هر چند ما سعی کردیم تمام این موارد را به شکل عملی و در قالب ویدیو در دوره سرچ کنسول که ۱۵ ساعت است اشاره کنیم.

فیلتر کردن نتایج در سرچ کنسول گوگل

لطفاً به پایین گزارش Performance در گوگل سرچ کنسول مراجعه کنید. در پایین نمودار گزینه‌های فیلتر را داریم. اگر شما به دنبال یک عبارت هستید گزینه مناسبی است. قبل از ادامه مطلب این آموزش سرچ کنسول به دو تعریف بپردازیم.

Queries یعنی عباراتی که کاربران جستجو می‌کنند.
Keywords یعنی کوئری هایی که برای ما مهم هستند، یعنی از بین Queries ها یک سری از آن‌ها برای ما اهمیت بیشتری دارد و به آن کلمه کلیدی گویند.

برداشت سه: دوباره روی New کلیک کنید و این بار فیلتر Query را انتخاب کرده سپس از بین Query‌ها عبارت مورد نظر را تایپ میکنیم. ما در اینجا عبارت “خیابان فرشته” را نوشتم.

فیلتر کردن نتایج در سرچ کنسول گوگل

چطوری فیلتر رو برداریم؟ بسیار ساده با اون ضربدر که در کنار کادر خیابان فرشته هست.

عزیزان خواندن نمودار هم که مشخصه وقتی ماوس رو روی هر نقطه از نمودار قرار میدیم تاریخ، نرخ کلیک و تعداد دفعات مشاهده شده سایت شما در نتایج جستجوی گوگل دیده میشه.

impressions و Click در نمودار Performance در سرچ کنسول گوگل

نرخ کلیک رو  هم در ابتدای همین مقاله و هم در مقاله سرچ کنسول چیست توضیح دادیم. اما اینجا هم دوباره برای اون دسته از عزیزانی که آشنایی ندارند اشاره میکنم.

نرخ کلیک یا CTR : تعداد کلیک کاربران بر روی سایت تقسیم بر تعداد نمایش اون سایت در نتایج جستجوی گوگل را نرخ کلیک میگوییم.

برداشت چهار: از گزینه New در بالای نمودار به داده های جالبی میرسید. مثلا اوایل که تازه کار بودم همیشه دوست داشتم بدونم مردم با گوشی بیشتر سایتم رو بازدید می کنند یا با دسکتاپ و تفاوتشون در چه حد هست؟

در یکی از دوره‌های میزفا به این گزینه اشاره شده و بعد که من بیشتر پیگیری کردم، متوجه شدم سرچ کنسول عزیزمون آمار دقیقی در این زمینه به ما میده.  روی گزینه new در بالای نمودار کلیک کرده و بعد از منوی ظاهر شده بر روی Device کلیک کنید. تصویر زیر رو میبینید.

نوع دستگاه یا دیوایس موبایل در سرچ کنسول

آموزش مقایسه در سرچ کنسول

بر روی compare و سپس Apply کلیک نمایید.

داده‌ها شگفت انگیزند، استفاده از تلفن همراه خیلی بیشتر از دسکتاپ هست. تا چند سال پیش واقعاً چه کسی میتونست پیش بینی کنه؟

نمایش مقایسه در سرچ کنسول

تعداد کل کلیک در تلفن همراه 1.97 هزار اما در دسکتاپ 618 عدد هست. همینطور نرخ کلیک در موبایل 3.1 درصد اما در دسک تاپ 1.8 درصد هست.

برداشت پنج: همچنین میتونیم دو تا پرس و جو رو با هم مقایسه کنیم مثلا دو عبارت “بهترین خیابانهای دروس” با ” خیابان فرشته”

بر روی new کلیک کنید سپس Query و بعد هم روی COMPARE و دو عبارت را در بالا و پایین بنویسید.

انتخاب Query در سرچ کنسول گوگل

انتخاب مقایسه در سرچ کنسول گوگل

باز هم سرچ کنسول جان نتایج جالب انگیز و قابل تأمل بهمون نشون میده. با اینکه تعداد دفعات مشاهده در عبارت “خیابان فرشته” 2.93 هزار تاست و عبارت “بهترین خیابان دروس ” 140 تا اما نرخ کلیک در عبارت خیابان فرشته 2.9 درصد ودر بهترین خیابان دروس 23.6 درصد هست.

نتیجه مقایسه دو کلمه کلیدی در گوگل وبمستر تولز

یکی از دلایل میتونه این باشه که توضیحات متا و عنوان “بهترین خیابان دروس” رو خیلی بهتر از “خیابان فرشته” نوشتیم. به نظر شما چه دلیل دیگه‌ای میتونه داشته باشه؟

برداشت شش: در ادامه راهنمای کامل سرچ کنسول یک مقایسه جالب دیگری رو سرچ کنسول در دسترس ما قرار میده، مقایسه بین دو تا از URL های سایتمون هست.

از همون قسمت New بر روی Page کلیک کنید و در گزینه Compare آدرس URL ها رو دقیق  وارد کنید و سپس Apply.

مقایسه دو آدرس URL در گزارش Performance

در این قسمت ما به یک نتیجه فوق العاده دیگه هم میتونیم دسترسی پیدا کنیم. تا حالا شده که دلتون بخواد بدونید یک URL خاص سایتتون در کدوم عبارات در نتایج جستجو ظاهر میشه؟؟ سرچ کنسول به ما میگه.

برداشت هفت: از همون قسمت New گزینه Page رو انتخاب کنید و بعد در کادر مربوطه آدرس دقیق URL رو وارد کنید و بعد هم Apply.

بررسی یک آدرس URL در گزارش Performance

استفاده از فیلترها برای بهبود نرخ کلیک

میخواهیم ببینیم کدامیک از صفحاتمان نرخ کلیک پایینی دارند. که بتونیم بیشتر روی اونها کار کنیم محتوا یا عنوان بهتری براشون بنویسیم.

با توجه به گزارش سایت  Advanced Web Ranking ، رتبه ساعت ۵ در هر کلمه کلیدی در گوگل نرخ کلیک حدود 4.35٪ را دریافت می‌کنند.

برداشت هشت: ابتدا از بالای نمودار معیارهای Position و CTR را انتخاب کنید.

نمودار معیارهای Position و CTR در وبمستر تولز

دو فیلتر قرار میدهیم یکی برای نرخهای کلیک پایین 4.35 درصد و یکی برای رتبه های بالاتر از 5.

از قسمت فیلترها position  و سپس Greater than  عدد 5 را وارد و دوباره از فیلترها CTR و Smaller than و عدد 4.35  را وارد نمایید. چند مرحله زیر را در گزارش Performance اجرا کنید:

 

انتخاب Position در گوگل سرچ کنسول
مرحله ۱

 

درج مقدار بزرگ تر از ۵ در فیلتر گزارش performance
مرحله ۲

 

انتخاب فیلتر نرخ کلیک و مقدار دهی آن گزارش performance
مرحله ۳

بعد از اجرای این سه مرحله حالا از بین نتایجی که نرخ کلیک پایینی دارند، هر کدام را که خواستید انتخاب نمایید، مثلاً پایینترین نرخ کلیک. سپس بر روی Pages کلیک نمایید.

انتخاب سربرگ Pages بعد از اعمال فیلترها در گزارش Performance

برداشت نه: یک امکان جالب دیگه که سرچ کنسول برامون داره و برای من واقعاً لذت بخشه، اینه که میتونیم عبارت کلیدی مهم سایتمون رو به سرچ کنسول بدیم و اون به ما بگه که در این عبارت سایت ما چه حرفهایی برای گفتن داره؟

از گزینه New بر روی Queries کلیک کنید. عبارت مورد نظر رو نوشته و Apply نمایید.

سرچ کردن کلمه کلیدی خوب در گزارش Performance
مرحله ۱
نوشتن کلمه کلیدی در گزارش Performance در سرچ کنسول گوگل
مرحله دو

و امکان کاربردی بعدی اینه که شما میخواهید بدونید در کدام عبارات صفحه اول هستید. از قسمت فیلترها، گزینه Position  سپس 10  Smaller than  .

گزارش عملکرد در وبمستر تولز
گزارش عملکرد در وبمستر تولز
گزارش عملکرد در وبمستر تولز
گزارش عملکرد در وبمستر تولز

البته در این نتایج دقت کنید که همیشه هم درست نیست مثلاً اگر در یک عبارت Position برای سایت شما یک هست ممکنه در حال حاضر یک نباشه و تغییر کرده باشه ولی در یک زمانی حتماً یک بود.

برداشت ده: همچنین شما میتوانید بر اساس کشورها نیز داده‌هایتان را مقایسه یا فیلتر نمایید با استفاده از گزینه New سپس Country .

[box type=”note” align=”” class=”” width=””]توجه داشته باشید که داده های سرچ کنسول همیشه ۲ الی ۳ روز عقب هستند. و اگر نیاز به داده های امروز دارید باید ۲ الی ۳ روز آتی منتظر باشید.[/box]

Search Appearance در گزارش Performance سرچ کنسول

در قسمت search appearance  نیز دو حالت نمایش برای نتایج جستجوی سایت شما در گوگل داریم که به شرح آنها میپردازیم:

گزارش عملکرد در سرچ کنسول گوگل

Rich results چیست

نتایج غنی یا Rich Result نتایجی هستند که حاوی اطلاعاتی نظیر تعداد رأی بازدیدکنندگان مثل ستاره ها در تصویر زیر، مقدار کالری غذاها، تاریخ شروع رویدادها، عکسی از فیلمها، اطلاعات شرکتها و موارد مشابه اینچنینی که از طریق داده‌های ساخت یافته ( Structured data) میتوانند در SERP یا همان نتایج موتورهای جستجو ظاهر شوند.

یک Rich Snippets از سایت میزفا

توی این مقاله گوگل دربارش صبحت کرده و همچنینمقاله فرق بین Microdata , Structured Data و Rich Snippets میزفا هم میتونه به شما کمک خوبی بکنه.

داده های ساخت یافته را با برنامه نویسی یا با استفاده از افزونه‌ها در سایتهای وردپرسی میتوانید ایجاد نمایید.

با توجه به متفاوت بودن ظاهر Rich Result  به همراه داده‌های ساخت یافته، برای کاربر جذاب‌تر است و نرخ کلیک بالاتر میرود.

Web Light Results چیست

برای اتصالهایی با سرعت کم گوگل امکانی را با استفاده از سیستم کش فراهم کرده است که تنها متن و لینک وب سایت ها را بدون کد های استایل به کاربر شما نمایش می‌دهد.

در این قسمت Search Appearance، شما آماری از تعداد مشاهده‌های سایت شما در نتایج گوگل به صورت نتایج غنی یا Web Light Results را میبینید. اطلاعات بیشتری خواستید در اینجا مطالعه کنید.

تمامی موارد گزارش Performance رو با هم بررسی کردیم. این گزارش سرچ کنسول برای تمامی افراد علاقه مند به سئو اهمیت ویژه‌ای داره. هر چند ما به شکل عملی با دانشجوها در دوره های آموزش جضوری سئو به این موارد بپردازیم و روی سایت اونا کار میکنیم ولی این مقاله قدم بسیار خوبی هست برای شروع فوق العاده برای شما.

ادامه مقاله های آموزشی سرچ کنسول ما رو دنبال کنید. این مقاله ۴ بود از سری مقالات سرچ کنسول در سایت میزفا.

اگر سؤالی یا نظری داشتید حتما بگید عاشق نظرات شما هستیم 🙂

 

نویسنده مقاله: خانم راحیل دست پیمان / کارشناس تولید محتوا
ویرایش و سئو مقاله: پوریا آریافر / متخصص سئو

۱۵ ساعت فیلم آموزشی سرچ کنسول (وبمستر تولز)
۱۵ ساعت فیلم آموزشی سرچ کنسول (وبمستر تولز گوگل)
راحیل دست پیمان
در ایدئولوژی زندگی من هیچ چیزی قدرت کلمه رو نداره، شما با کلمه چه در قالب کلام چه محتوا به هر چیزی بخواهید، میرسید. کلمه را هرگز پایانی نیست. از این رو بعد از سالها تدریس در زمینه فناوری اطلاعات و طراحی سایت و بعد از اون سئو برای سایتها، بالاخره تصمیم گرفتم به عشق و علاقه همیشگیم، کلمه بپردازم و فقط خلق محتوا کنم. / این بیت از مولوی جانان رو تقدیم شما میکنم که در همه شرایط حال منو خوب میکنه: بيرون زتو نيست آنچه در عالم هست – از خود بطلب هر آنچه خواهي كه تويي
پایین سرفصل های HTML هست، روی منم کلیک کنی میتونی ببینی.
به میزفا خوش آومدی. پایین سرفصل های ابزار سرچ کنسول هست
۱۵ ساعت فیلم آموزشی سرچ کنسول (وبمستر تولز)
۱۵ ساعت فیلم آموزشی سرچ کنسول (وبمستر تولز گوگل)

61 نظر

61 پاسخ

  1. سلام وقت بخیر
    گوگل کنسول آمار کلیک پیج رو در یک ماه اخیر 25 نشون میده اما آمار کلیک همه کوئری ها رو صفر نشون میده
    چطور چنین چیزی ممکن هست؟
    ممنون میشم پاسخ بدید.

    1. سلام حمید عزیز
      این مسئله به علت خطای سرچ کنسول هست که مثل همه ابزارهای دیگه خطاهایی داره.
      در این حالت معمولا (و طبق تجربه شخصی) آمار کلی (یعنی ۲۵ کلیک) قابل استنادتره. یعنی شما تعدادی کلیک دریافت کردی، ولی سرچ کنسول کوئری‌ها رو دقیقا مشخص نکرده.
      برات آرزوی موفقیت داریم

  2. سلام سایت من تازه تاسیس هست و در کل ۲۰ تا ورودی از گوگل داشتم، و داخل صفحه performance هیچ آماری ندارم کلا خالیه ، طبیعیه؟

    1. مگه این ۲۰ تا رو داخل سرچ کنسول ندیدی؟ اگر جواب مثبت هست پس چرا میگی آمار نیست؟ پس ۲۰ چیه؟

  3. سلام و ارادت خدمت شما دوست گرامی.
    اول از همه جا داره بابت مقاله جامع و کاملتون از شما تشکر کنم.
    دوم عرضی داشتم. نتایج سرچ کنسول برای من نوسان داره و کلا در حال افزایش و کاهش هست. وبسایت من فروشگاه اینترنتی هست. ممنونم میشم راهنماییم کنید.

    1. سلام
      نوسان که ذات این نمودار هست و طبیعی هست.

      1. برای پیشرفت و بالارفتن بازدید و کلیک لازمه در قسمت بکلینک سازی روی “دسته بندی” محصولات بیشتر کار کنم. درسته؟

        1. بله کاملا درسته.
          دسته بندی محصولات اصولا نیاز به بک لینک هست البته رقابتی بودن اون کلمه کلیدی هم مهم هست و هر چقدر رقابتی بودن بیشتر باشه بک لینک هم بیشتر میخواد

  4. سلام
    توی بخش performance برای مم مثلا توی یک روز ۱۵ تا کلیک خورده
    در حالی که توی بخش query تمام کلیک ها صفره
    و فقط توی بخش pages کلیک دارم
    این چطوری ممکنه؟ مگه میشه از راهی به غیر از سرچ هم روی لینک من کلیک شده باشه؟

    1. سلام محمدمهدی.
      این مورد طبیعی هست چون گوگل هیچ وقت نمیاد تمام اطلاعات مربوط به کلمات کلیدی رو به شما دقیق بگه.
      اون ۱۵ تا کلیک امار درستی هست ولی توی query شاید ۲۰ الی ۳۰ درصد اطلاعات کل نمایش بده.

    1. سلام صادق.
      داره حتما یک جای دیگه رفتی و یا اشتباه بررسی کردی.

          1. فیلتر به معنی فیلتر داده ها. همون بخشی که داخل عکس ارسال کردید رو فیلتر میگیم

  5. سلام خسته نباشید. ببخشید سایت من توی بسیاری از کلمات کلیدی توی رتبه 2 یا 3 هستش مثلا یه نمونه دامنه تطبیق دقیق؟؟؟ حالا سوال من اینه که من مطمئنم از طریق این کلمات حداقل 100 تا کلیک داشتم . توی بخش صفحات پرفورمنس نشون میده که 150 نفر وارد سایت شدن از این طریق اما توی کوئری ها چیزی یه اسم دامنه تطبیق دقیق نیست . این موضوع نه فقط برای این کلمه بلکه برای بسیاری از کلمات پر بازدید من هم همینطوره یعنی توی بخش کوئری اونا رو نشون نمیده. ولی در عوض کلماتی که دو تا بازدید داشتن رو نشون میده میتونید کمک کنید مشکل از کجاست؟؟ ممنون

    1. سلام حسین.
      گوگل خودش کوئری ها رو بهت کامل نمیده چون به قول خودش حریم خصوصی کاربر هست و فقط بخشی از اون رو میده (البته اگر بری گوگل ادز و به گوگل پول بدی دیگه حریم خصوصی رو بهت دو دستی تقدیم میکنه)

  6. سلام جناب اریا فر
    خدا قوت
    یه سایت کاریابی زدم به تازگی.
    بنده داشتم روی سئو سایت روی کلمه”کار” کار میکردم.
    دیدم گوگل نشون میده اورنج پوزیشن شما 19 است در این کلمه اما اصلا تونتایج نیستم. مگه میشه؟

    1. سلام وقت بخیر
      هر چند کلمه کلیدی که انتخاب کردید کاملا اشتباه هست با این حال این مورد طبیعی هست. میتونه از گوگل دنس باشه و موقت در چند لحظه بالا باشید و بعدش دیگه نباشید.

  7. سلام خسته نباشید. من الان بیش از یکماه هست که سایتم تو سرچ کنسول گوگل ثبت کردم ولی تو همون قسمت اول بخش overview هیچ اطلاعاتی نمایش نمیده و فقط نوشته Processing data, please check again in a day or so…. مشکل از کجاست

  8. سلام. استاد ارایا فر عزیز.واقعا مقالات حرف ندارن..عالی عالی عالی

    1. سلام اقای جهانبخش عزیز و دوست داشتی ما 🙂
      ما که استاد نیستیم ولی ممنونم از لطف شما و خوشحالم اینجا نظر ارسال کردی

    2. سلام
      ممنون بابت مطلبتون
      من دنبال پاسخ به یک سوالم وارد این صفحه شدم و اون سوال اینه:چرا نمودار بعضی سایتها سینوسی میشه؟یعنی حتی رشد یا افتش با یک شکل سینوسی تکرار میشه. در طول هفته بالا میره و روزهای آخر هفته پایین میاد اما کاملا یکدست سینوسیه. حتی رشد خیلی خوبی هم داشتیم اما شکل نمودار تغییر نمیکنه.چه چیزی میتونه دلیلش باشه

      1. سلام
        کاملا طبیعی هست.
        ممکنه این روزهایی که پایین اومده ۵ شنبه و جمعه ها باشه.
        باید دید رفتار کاربران شما چطوری هست. در اکثر سایت ها به همین صورت هست.
        نمونه کارهای سئو میزفا نگاه کنید برای ما هم همینطوره.

  9. سلام من وقتی میخواستم مقاله سرچ کنسول گوگل رو بخونم احساس کردم خیلی برام سنگینه و شاید گیج بشم ولی توضیحات شما اینقدر ساده و دقیق بودن که من کاملا مطالب شما را متوجه شدم
    ممنون از سایت خوب و کاملتون

    1. سلا علیرضا.
      خیلی خوشحالم از نظرت. مقاله های بعدی رو هم بخون
      موفق باشی.

  10. باسلام

    تعداد کلمات کلیدی ما که به شکل منظم باید ازشون در سرچ کنسول گزارش بگیریم خیلی زیاده و تک تک این کوئری ها رو در سرچ کنسول وارد کردن برای گرفتن گزارش خیلی زمان بره. آیا راه حلی وجود داره که مثلا تو یک فایل اکسل بتونیم سرچ کوئری ها و بازه زمانیشون رو مشخص کنیم و در سرچ کنسول ایمپورت کنیم تا گزارش رو به این شکل ببینیم؟؟

    1. سلام علی.
      ما نظر شما رو جا به جا کردیم لطفا در مقاله مربوطه نظر ارسال کنید.
      درباره سوالت میتونی از ابزار گوگل دیتااستودیو استفاده کنی و گزارش ها رو اونجا هدایت کنی و هر نوع جدولی خواستی براساس نیازت درست کنی و اتوماتیک خودش اپدیت میشه.
      موفق باشی

  11. سلام و وقت به خیر
    یه سوال:
    من یه سایتی دارم که تو یه کلمه به قول معروف LONG TAIL تو صفحه اوله حدود دو ماه میشه، اما تو سرچ کنسول همه آمارهاشو صفر نشون میده ایمپرشن، CTR، کلیک و غیره دلیلش چی میتونه باشه. صفحاتی که این کلمه رو داخلشون نوشتم هم دستی ایندکس کردم.

    1. سلام معصومه.
      در ابتدا باید بگم سرچ کنسول همه داده ها رو به شما نمایش نمیده شاید بگم نصف بیشتر داده ها رو به شما نمیده.
      دوم اینکه ممکنه شما فکر کنید کسی سرچ میکنه ولی واقعا کسی سرچ نمیکنه.
      سوم اینکه شاید در پراپرتی دامنه خودتون نباشید.
      موفق باشید.

  12. سلام یک مسئله ای برام پیش اومده ، من خیلی وقت پیش سایتمو در سرچ کنسول ثبت کنم اما الان که رفتم توش کلا همه چیش صفر بود (که البته سایت بازدید داره) و از طریق
    شده است .HTML verified

  13. سلام ،
    ببخشید سوالی که میخوام بپرسم ربطی به این محتوا نداره ولی ممنون میشم راهنمایی کنید .
    من داخل پیشخوان سایم که میشم و بازدید از سایت رو که میزنم سایت به درستی برام نمایش داده میشه
    اما بعد از خروج از پیشخوان و زمانی که با new incognito tab سایتو باز میکنم .
    سایتم بهم ریخته کاملا و فقط نوشته ها و عکسا پشته هم هستن .

    1. سلام مرضیه. حتما یک افزونه کش نصب کردی یا افزونه فشرده سازی نصب کردی که کدها رو فشرده میکنه ولی در حالت ادمین نشون نمیده و در حالت کاربری نمایش میده.

  14. سلام بر مهندس پوریای عزیز
    این نحوه مقاله نوشتن شما که مثلا میگین سرچ کنسول جان ، خیلی جالب و زیبا بود
    استاد یک سوال دارم
    مثلا یک کلمه رو من در کیورد پلنر گوگل جستجو کردم میگه بین 100 تا 1000 جستجو داره
    اما در سرچ کنسول گوکل همون کلمه رو میگه در قسمت Impressions هشت هزار و 700 بار در سه ماه گذشته جستجو شده که اسم سایت منم تو این جستجو ها نمایش داده شده
    حالا سوال اینه که چطوری ممکنه وقتی کیورپلنر گوگل میگه ماهی نهایت 1000 تا ولی قسمت Impressions میگه 8700 تا در سه ماه ؟

    ممنون از سایت خوب و پاسخگویی شما استاد گرامی

    1. سلام رضای عزیز.
      کیورد پلنر دست خودش نیست کلا دروغ زیاد میگه 🙂
      اصولا هر کی کیورد پلنر میگه رو ضرب در ۳ الی ۱۰ باید کرد. حالا این ضرب دقیق چی باید باشه بستگی داره چه حوزه ای سایت فعالیت میکنه.
      ممنونم از حضورت و موفق باشی

  15. سلام ممنون از شما به خاطر اطلاعات خوبتون یه سوال اینجا چرا کمتر از ده باید باشه؟ (و امکان کاربردی بعدی اینه که شما میخواهید بدونید در کدام عبارات صفحه اول هستید. از قسمت فیلترها، گزینه Position سپس 10 Smaller than)

  16. سلام.واقعا ممنون از اطلاعات خوبی که بهمون میدید.
    یه سوال دارم.من بلاگ سایتم رو در سرچ کنسول تعریف کردم و verify شده اما دو هفتس میگذره و قسمت performance هنوز یه خط صافه.نمیدونم مشکل از کجاست.میشه راهنماییم کنید؟

    1. سلام الناز.
      به این خاطره که بازدید از گوگل نداشتی. مگر اشتباه verify کرده باشی.

      1. وقتی verify کردم پیغام success داد و حتی وقتی URL بلاگ رو در قسمت URL inspection سرچ میکنم میگه url شما indexشده
        ببخشید منظورتون رو از بازدید از گوگل متوجه نمیشم

        1. یعنی کاربردی وجود نداره که توی گوگل باشه و بخواد روی سایت شما کلیک کنه.
          به زبان دیگر سئو خوبی ندارید و دیده نمیشید. (البته این برداشت من از صورت مسئله شما هست)

  17. سلام…. فقط خواستم ازتون تشکر کنم. سایت شما منبع اصلی یادگیری و حل مشکلات من در سئو و طراحی سایت هست…ممنونم که وقت میذارین و این اطلاعات مفید رو بی منت و رایگان در اختیارمون قرار میدید… برقرار باشید.

    1. سلام ندا عزیز.
      ممنونم ازت و این فیدبک شما به ما انرژی میده و حضور شما عزیزان هست که باعث میشه ما در این مسیر قدم برداریم.
      شما و همه دوستان عزیز میتونن هر سوالی داشتن در قسمت نظرات بپرسن و این وظیفه خودمون میدونیم پاسخگو باشیم.
      تشکر از حضور سبزت. موفق و پیروز باشی.

  18. سلام

    سوال: من تازگی وقتی وارد سرچ کنسولم شدم این ارورو دیدم:
    Security issues:
    1 issue detected
    Google has detected harmful content on some of your site’s pages. We recommend that you remove it as soon as possible. Until then, browsers such as Google Chrome will display a warning when users visit or download certain files from your site.

    بد اون پایینش که نوشته چی پیدا کرده زده “Uncommon downloads” و با این توضیح:
    Description
    Some or all of the downloads on this site shows “uncommon download” warnings. Learn more
    Sample URLs
    N/A

    مشکل اینجاس که من نمیدونم این مشکل امنیتی که میگه مربوط به کدوم صفحه یا فایله…اینو از کجا باید بفهمم؟

      1. سلام
        منم همین مشکل دارم و با پیغامی که امین گفت رو به رو میشم سایت من ssl فعال هست و با این پیغام روبه رو میشم

        1. سلام. افزونه هات رو بررسی کن و ببین افزونه نال و کرک شده نصب کردی یا نه. همینطور میتونه مشکل از قالب هم باشه.
          یا تبلیغات هایی که اسکریپت نامناسب دارن. هر چند امنیت هاست هم مهمه و میتونه یک هک ساده هم باشه.

    1. سلام میثم جان.
      ممنونم از شما. خوشحالم به ما سر زدید.
      به امید دیدار دوباره شما در سایت ما 🙂

  19. آقا اگه میشه لطفا این جواب سوال منو بدید که خیلی گیجم کرده…این عکسو ببنین:
    ***
    هموطور که میبینید مجموع کلیک ها در دوره جدید بیشتر شده ولی چرا میانگینش کمتر شده؟ خب وقتی مجموع میره بالا طبیعتا میانگین هم باید بره بالاتر ولی چرا این کمتر شده؟

    1. سلام امین جان. شما دارید اشتباه حساب میکنید. این مورد بستگی به میزان بازدید یا impression هم داره. با این حال تحلیل crt به صورت کلی به نظرم کاری از پیش نمیبره و باید تک تک صفحات و یا کلمه کلمه ارزیابی داشته باشید. ممنونم از حضورت.

      1. الان با این اوصاف با توجه به عکس, سئوی من بهبود یافته یا بدتر شده؟ من تو این دوماهه خیلی روش کار کردم ولی فروشم یک سوم شده با اینکه سئوم بهتر شده!

        1. سئو یک سایت زمانی بهتر میشه که در راستای اون اهداف سازمان یا شرکت باشه. افزایش کلیک و یا افزایش بازدید به معنای سئو بهتر نیست امین جان.

          1. سلام پوریا
            ممنون از سایت خوبتون

            واقعا بهترین پاسخی بود که برای این دغدغه کاربرا میشه داد

            به راستی که یک سایت زمانی میشه سئو خوبی پیدا کرده یا به خوبی سئو شده که در راستای اهداف مالکان آن سایت حرکت مثبت و نتایج رو به رشد داشته باشه
            نه صرف افزایش کلیک یا مشاهده در نتایج.

            پایدار باشید.

          2. سلام ابوالفضل عزیز.
            خواهش میکنم. بله کاملا درسته و خوشحالم شما هم موافق هستید.
            ممنونم از حضورت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

حداکثر حجم فایل برای آپلود: 1 مگابایت. فایل‌های مجاز برای آپلود: عکس, ویس, ویدیو, ورد یا پی دی اف, فایل متنی, زیپ. شما می‌تونید برای بهتر پرسیدن سوالتون، عکس یا ویس یا حتی فیلم در بخش نظرات میزفا آپلود کنید. برای ضبط ویس می‌تونید از خود واتس آپ استفاده کنید و بعد اینجا آپلود کنید و برای ارسال عکس هم کافی هست اسکرین شات بگیرید. Drop file here

با موفقیت ثبت شد، میزفا از شما برای عضویت در خبرنامه هفتگی تشکر میکند.

عضویت در خبرنامه هفتگی برای دریافت:

  • فیلم و مقاله رایگان سئو
  • آموزش‌های UX ، GA و GTM
  • مقاله های تخصصی ASP.NET Core
  • اطلاع رسانی از محصولات
فیلم آموزشی asp.net core 2
ترک میزفا خوب نیست!
معرفی جامع‌ترین ابزار سئو در ایران
بالای ۱۰ هزار عضو
PHZpZGVvIHdpZHRoPSI2MDAiIGhlaWdodD0iMzUwIiBwb3N0ZXI9Imh0dHBzOi8vbWl6ZmEuY29tL2Jsb2cvd3AtY29udGVudC91cGxvYWRzLzIwMjMvMDUvcG9zdGVyLW1pemZhLXRvb2xzLXZpZGVvLW1pbi5wbmciIGNvbnRyb2xzIHByZWxvYWQ9Im5vbmUiPiANCiAgIDxzb3VyY2Ugc3JjPSJodHRwczovL21pemZhLmNvbS9ibG9nL3dwLWNvbnRlbnQvdXBsb2Fkcy8yMDIzLzA1L21pemZhX3Rvb2xzXzcyMHAubXA0IiB0eXBlPSJ2aWRlby9tcDQiPg0KPC92aWRlbz4=