رفع خطای Use GET for AJAX requests در YSlow جی تی متریکس

رفع خطای Use GET for AJAX requests
آموزش افزایش سرعت سایت با GTmetrix

آموزش افزایش سرعت سایت با GTmetrix – رفع خطاهای YSlow

درود بر شما، در ادامه آموزش بهینه سازی سرعت سایت با ابزار جی تی متریکس در خدمت شما هستیم. در مقاله قبلی درباره خطای Use cookie-free domains صحبت کردیم در این پست قصد داریم درباره ارور Use GET for AJAX requests بحث کنیم و بررسی کنیم منظور این خطا چیست و اینکه رفع آن چگونه باعث بالا رفتن سرعت سایت و همینطور سئو ما می‌شود، پس ما میزفا همراه باشید.

خلاصه‌ای از خطا Use GET for AJAX requests

نام: Use GET for AJAX requests
نوع: JS
اولویت: پایین
میزان سختی: متوسط
میانگین امتیاز:  100%
[gap]  
 

اهمیت استفاده از AJAX

درگذشته برای تبادل اطلاعات بین سرور و مرورگر در یک بخش کوچک از صفحه باید از زبان‌های asp یا php یا دیگر زبان‌ها استفاده می‌کردند که در این روش‌ها باعث می‌شود کل آن صفحه به سرور ارسال شود به عبارتی کل صفحه لود می‌گردید تا درنهایت فقط بخشی از صفحه تغییرات لازم بر روی آن اعمال شود. ارسال حجم کل اطلاعات صفحه تنها به خاطر تغییر قسمتی کوچک از آن باعث کاهش سرعت سایت و افزایش پهنای باند مصرفی می‌گردید همچنین این موضوع تجربه کاربری را هم مختل می‌نمود، Ajax این مشکل را برطرف می‌کردد.

شی xmlhttprequest در Ajax

درواقع Object (شئ) xmlhttprequest در Ajax است همه این مشکلات سرعت را رفع نمود و باعث شد تا محتوای به‌روز شده در یک صفحه بدون احتیاج به بارگذاری دوباره کل صفحه تغییر کند. درواقع این شئ سبب گردید تا داده واردشده توسط کاربر به سمت سرور ارسال شود و سرور پردازش‌های لازم را انجام دهد و سپس داده پردازش‌شده یعنی اطلاعات را به مرورگر بدهد بدون آنکه صفحه لود شود، تمام این رفت‌وبرگشت‌ها در پشت صفحه و بدون اطلاع کاربر انجام می‌شود. می‌توان گفت شئ XMLHttpRequest مهم‌ترین شئ در Ajax است که تقریبا انجام تمام عملیات لازم بر روی دوش آن هست. حال برای ارسال و تبادل اطلاعات توسط شئ XMLHttpRequest دو نوع متد وجود دارد متد GET و متد POST که هر دو یک درخواست HTTP برای تبادل اطلاعات استفاده می‌کنند که هر کدام مزایا و معایت خوب را دارند.

بیشتر بدانید: XML و یا JSON یک نوع ساختار برای ذخیره‌سازی اطلاعات است، ساختارهایی که بدون توجه به تکنولوژی و پلتفرم آن دستگاه قابل استفاده هستند از طرفی Ajax یک تکنولوژی است که در آن یک شئ XMLHttpRequest وجود دارد این شئ همان‌طور که نامش پیداست اطلاعاتی که دارای ساختار XML است را به شکل Http Request (درخواست HTTP) ردوبدل می‌کند، این توضیح کوتاه داده شد تا با فلسفه نام XMLHttpRequest آشنا شوید.

درباره Use GET for AJAX requests

بعید است سایت شما با خطای Use GET for AJAX requests روبه‌رو شود ولی اگر شد بدانید که در این پست منظور Gtmetrix این است که اگر از تکنولوژی Ajax در صفحات استفاده می‌کنید به جای استفاده از متد ارسال POST از GET استفاده نمایید، چرا که سرعت متد GET بیشتر است.

تفاوت متد POST و GET  از نگاه بهبود سرعت سایت این است که در متد POST در دو مرحله عملیات تبادل داده بین سرور و مرورگر را انجام می‌دهد، در مرحله اول ارسال درخواست headers است و در مرحله بعدی داده‌ها را ارسال می‌کند درحالی که متد GET هر دو مرحله را با هم ارسال می‌کند. ولی تفاوت این دو متد به اینجا ختم نمی‌شود و فرق‌های بسیار هم دارند که باید بررسی کرد از کدام بهتر است برای تبادل اطلاعات استفاده شود چرا که همیشه متد GET بهتر نیست و در شرایطی استفاده از متد POST حیاتی می‌باشد.

دیگر تفاوت‌های متد POST و GET

ویژگی

متد GET

متد POST

استفاده از دکمه های BACK و Reload

بی اثر

ارسال دوباره اطلاعات (البته قبل از ارسال شدن دوباره اطلاعات مرورگر به کاربر هشدار میدهد)

Bookmark کردن

با زدن کلیدهای ctrl + D آدرس bookmark میشود.

قابلیت bookmark را ندارد.

قابلیت کش – Cache

کش میشود.

قابلیت کش را ندارد.

نوع رمزگذاری – Encoding

application/x-www-form-urlencoded

application/x-www-form-urlencoded

multipart/form-data

از multipart/form-data برای رمزگذاری داده های باینری معمولا هنگام آپلود کردن فایلها استفاده میشود. یعنی برای آپلود فایل از این نوع استفاده می کنیم.

ذخیره شدن در تاریخچه مرورگر – History

ردپای متد GET در تاریخچه مرورگر ذخیره میشود.

ذخیره نمیشود.

محدودیت در اندازه داده

متد GET اطلاعات خودش را به URL اضافه میکند. و از طرفی حداکثر اندازه URL میتواند 2048 کاراکتر باشد.

بدون محدودیت

محدودیت در نوع داده

فقط داده ی از نوع اسکی را پشتیبانی می کند.

بدون محدودیت. قابلیت ارسال داده های باینری را دارد.

امنیت

امنیت کمتری نسبت به POST دارد.از این متد برای ارسال اطلاعات حساسی مانند کلمه عبور استفاده نکنید.

نسبت به متد GET از امنیت بیشتری برخوردار است.پارامترهای ارسالی در تاریخچه مرورگر و در سیستم لاگ وب سرور ذخیره نمی شوند.

قابلیت مشاهده

اطلاعات در URL توسط همه قابل مشاهده است.

قابل مشاهده نیست.

[gap height=”20″]

منبع جدول بالا: miniapp.blog.ir

[gap]

به پایان رفع ارور Use GET for AJAX requests از دوره آموزش جی تی متریکس رسیدیم و امیدواریم در این آموزش SEO که باعث افزایش سرعت سایت و همچنین افزایش رتبه سایت در گوگل می‌شود، کمک شایانی کرده باشیم، اگر سوالی داشتید حتما در انجمن سایت میزفا مطرح کنید.

دوره آموزش Gtmerix به پایان رسید، موفق و موید باشید

فیلم آموزشی افزایش سرعت سایت با gtmetrix
فیلم آموزشی افزایش سرعت سایت با gtmetrix
پوریا آریافر
اولین کسب و کار آنلاین خودم رو در فیسبوک راه‌اندازی کردم، سال ۲۰۱۱ یکی از پرتعامل‌ترین صفحات فارسی با ۸۰ هزار فالور فعال رو داشتم. بعد اینکه فیسبوک خالی از کاربر ایرانی شد وارد دنیای شبکه شدم و در انتهای سال ۲۰۱۲ مدرک MCSE مایکروسافت رو دریافت کردم، در حالی که نمره بالا گرفتم ولی کسی به دلیل به خطر افتادن موقعیت شغلی خودش به عنوان کارآموز منو قبول نمی‌کرد، بعدش با شروع دوران خدمت سربازی، مسئول بهینه سازی یک سایت خبری معتبر شدم و سئو یاد گرفتم. در ابتدای سال ۲۰۱۴ تونستم از رتبه ۱۵۰۰۰ به ۴۰۰ الکسا نزدیک کنم، اون زمان الکسا خیلی مهم بود. وارد دانشگاه شدم، به دلیل عدم علاقه به دانشگاه سعی کردم زودتر تمومش کنم و سه ساله در مقطع کارشناسی IT فارغ التحصیل شدم، توی دانشگاه هر کسی منو میدید یاد سئو میوفتاد، در همون سال آخر دانشگاه بزرگ‌ترین کانال تلگرامی IT با ۴۰ هزار عضو رو داشتم، که به مجتمع فنی فروختم تا بتونم تمرکز رو فقط بر روی عشق خودم یعنی سئو بذارم، وقتی کانال تلگرام فروختم حس پرواز بهم دست داد، هرچند درآمد چندین میلیون ماهانه رو از دست دادم ولی دوباره باید مثل گذشته با پوستی نو یک فصلی نو رو میساختم. در این چندین سال فعالیت‌های سئو به شکل تخصصی بنده در قالب پروژه‌های مختلف و آموزش‌های حضوری و غیرحضوری در دفتر میزفا و دانشگاه علامه طباطبایی تهران صورت ‌گرفته، تجربه بهینه سازی موفقی در بهبود UX و CRO پروژه‌های سئو کسب کردم. در اکثر ابزارهای کاربردی گوگل تسلط کاملی دارم. عاشق کسب تجربه های جدید هستم. راز پیشرفت در هر کاری رو یادگیری و یاددادن می‌دونم و میزفا که در اواخر ۲۰۱۶ راه‌اندازی شد تونست چنین بستر مناسبی رو برام فراهم کنه. همینطور در حال حاضر مدیریت یک تیم ۱۰ نفری از جوانان فعال و پرانگیزه رو در میزفا به عهده دارم. نقد و بازخوردهای سازنده شما، جوهر تلاش‌های مستمر ماست تا یک قدم خودمون بهبود بدیم. منتظریم …
لیست آموزش GTmetrix نسخه جدید

12 نظر

12 پاسخ

  1. سلام آقای آریافر
    ممنون از مقاله خوبتون، دو تا سوال داشتم:
    سوال اول: من در صفحه مقالات سایتم وقتی که کاربری صفحه را اسکرول می کند و مطلب به پایان می رسد بصورت مطلب بعدی لود می شود و به همین ترتیب، آیا این کار از نظر سئو نمره منفی دارد؟
    سوال دوم: اینکه آیا از نظر سئو اگر کاربر فقط یکی از صفحات سایت را باز کند و بعد از دو دقیقه از سایت بیرون رود بهتر است یا اینکه در مدت این دو دقیقه دو صفحه را باز کند؟
    تفاوت مورد اول با دوم در این است که در اولی مدت زمان بودن در یک صفحه به 2 دقیقه می رسد ولی بانس ریت صفحه 100 است ولی در مورد دوم زمان بودن در یک صفحه یک دقیه است ولی بانس ریت 50 است، حال کدام از نظر سئو بهتر است؟

    1. سلام مهدی جان. این حالت رو باید دقیق بررسی کرد و نمیشه همینطوری دربارش نظر داد.
      سئو به چند تا عدد نیست که بگم این بهتره یا اون بهتره. باید سرچ کنسول و انالیتیکس رو بررسی کرد. پیشنهاد میشه به کسی که متخصص سئو هست و امکان دسترسی به اطلاعات سایت شما رو داره بسپارید.

      1. آقا پوریا مورد اول منظورم لود شدن بصورت ajax است، آیا اینکه بعد از پایان مقاله مطلب بعدی بصورت ajax لود شود از نظر گوگل نمره منفی دارد؟
        سوالی دیگر نیز داشتم:
        بهترین قالب مجله ای وردپرس از نظر سئو چه قالبی است، سرعت خیلی برایم مهم است؟
        قبلا از جنه استفاده می کردم ولی الان از پابلیشر.

        1. عزیزم میدونم قبلا این نمونه سایت ها زیاد دیدم و هر کدوم با هم فرق داشته. من نمیتونم بدون بررسی دقیق نظر بدم. برای همین گفتم به کسی بدید که دسترسی به سرچ کنسول و انالیتیکس شما رو داره تا بتونه نظر درست رو بگه.
          بهترین قالب هم نداریم هر دو قالبی که گفتید خوب اند. بستگی به تنظیمات و نحوه استفاده ما داره.
          اگر سرعت خیلی مهم هست که اصلا ب نظر من باید سایت اختصاصی زد.

  2. سلام ببخشید من یک سوالی داشتم اینم بود که متد post در Ajax اصلا نمیتونم نتیجه بگیرم ولی متد get میشه مشکل چی هس ممنون میشم راهنمایی کنید؟

    1. سلام علی جان. متاسفانه متوجه سوال شما نشدم و همینطور ارتباطش با این مقاله.

  3. سلام سایت من هم دی جی تی و هم در سایت pingdom در قسمت واترفال اخرین req رنگش خاکستریه ولی بقیه مشکی و waiting time خیلی بالایی داره و حجمش رو زده صفر ادرسش عکس لوگو سایت هست که بالاتر همین ادرس لوگو سایت به درستی لود شده ولی نمیدونم چرا دوباره req داره و رنگش خاکستریه

    1. سلام. صورت مسئله ناقص هست. ممکنه در هر باز کردنی اخرین درخواست عوض بشه. باید دقیق این موضوع مطرح کنید. پیشنهاد میشه اموزش های جی تی متریکس رو کامل مطالعه کنید تا بتونید حل کنید اگر مشکلی وجود داره.

  4. با سلام و عرض ادب.
    بنده در قسمت : Make fewer HTTP requests
    خطای : This page has 53 external stylesheets. Try combining them into one
    برایم نمایش داده می شود و GRADE آن هم 0 می باشد !
    لطفا روش حل این مشکل را بفرمایید.
    بنده از این که شما زحمت فراوان کشیده اید و آموزش های مفیدی را قرار داده اید واقعا سپاس گذارم ولی به نظر بنده روش حل و رفع مسئله از توضیح درمورد این که مسئله چیست ، مهمتر می باشد.
    متاسفانه بنده آموزشی در خصوص رفع این خطا مشاهده نکردم ..
    چنانچه مقدور بود، روشی را برای حل مشکل بفرمایید که از کجا و چگونه این مشکل را بصورت کامل برطرف نماییم.
    با سپاس فراوان از شما و سایت مفید شما.

    1. درود بر شما
      خواهش میشه. اتفاقا برعکس شما من فکر میکنم و تشریح مسئله مهم‌تر از حل مسئله هست و اگر خلاف این موضوع فکر میکنید میتونید جستجو کنید که آیا درک مسئله مهم هست یا حل مسئله. چرا که تا زمانی درکی از مسئله نداشته باشید حلی هم وجود نخواهد داشت. ولی زمانی که به درک صحیح مسئله پی ببرید جدا از راه حل های اشاره شده میتونید یک راه حل متناسب با سایت خودت و خلاقیت های ذهی خود بسازید جدا از اینکه تشریح صورت مسئله باعث افزایش اطلاعات عمومی هم خواهد شد.
      مورد دیگری که باید خدمت شما عرض کنم این است که برخی دوستان انتظار دارن کد جادویی قرار بدیم که وقتی استفاده میکنند مشکلاتشون حل بشه که خب طبیعتا چنین کدهایی در هیچ جا وجود نداره و برای همین هست برخی مشکلات راه حل عمومی نداره بلکه باید متناسب با سایت و کدنویسی که صورت گرفته در قالب و همینطور تنظیمات موجود در هاست و افزونه هایی که نصب شده بیایم دست به کد بشیم و یک راه حل اختصاصی ایجاد کنیم. از طرفی خیلی از راه حل ها هم در قالب متن نمیشه گفت ولی به شکل ویدیو میشه به راحتی نشون داد و آموزش های لازم رو صورت داد.
      خطای اشاره شده در پست رفع ارور Make fewer HTTP requests موجود است مطالعه کنید و البته در برخی خطاها به دنبال کدجادویی نباشید 🙂

  5. سلام خسته نباشید
    یه سوالی داشتم ممنون میشم راهنمایی نمایید
    من سایتم رو تو جی تی متریکس بهینه کردم لود پیج اسپیدش 93 هست و وای اسلو هم 85
    وقتی بهینه میکردم فول لو.د تایم 16 بود ولی نمیدونم چرا الان شده 50 به بالا
    سایت وردپرسی دارم fbsep7.ir

    1. سلام، خب مقایسه کنید حالت قبل و بعد گزارش GTmetrix رو تا بتونید علت رو جویا بشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

حداکثر حجم فایل برای آپلود: 1 مگابایت. فایل‌های مجاز برای آپلود: عکس, ویس, ویدیو, ورد یا پی دی اف, فایل متنی, زیپ. شما می‌تونید برای بهتر پرسیدن سوالتون، عکس یا ویس یا حتی فیلم در بخش نظرات میزفا آپلود کنید. برای ضبط ویس می‌تونید از خود واتس آپ استفاده کنید و بعد اینجا آپلود کنید و برای ارسال عکس هم کافی هست اسکرین شات بگیرید. Drop file here

با موفقیت ثبت شد، میزفا از شما برای عضویت در خبرنامه هفتگی تشکر میکند.

عضویت در خبرنامه هفتگی برای دریافت:

  • فیلم و مقاله رایگان سئو
  • آموزش‌های UX ، GA و GTM
  • مقاله های تخصصی ASP.NET Core
  • اطلاع رسانی از محصولات
فیلم آموزشی asp.net core 2
ترک میزفا خوب نیست!
معرفی جامع‌ترین ابزار سئو در ایران
بالای ۱۰ هزار عضو
PHZpZGVvIHdpZHRoPSI2MDAiIGhlaWdodD0iMzUwIiBwb3N0ZXI9Imh0dHBzOi8vbWl6ZmEuY29tL2Jsb2cvd3AtY29udGVudC91cGxvYWRzLzIwMjMvMDUvcG9zdGVyLW1pemZhLXRvb2xzLXZpZGVvLW1pbi5wbmciIGNvbnRyb2xzIHByZWxvYWQ9Im5vbmUiPiANCiAgIDxzb3VyY2Ugc3JjPSJodHRwczovL21pemZhLmNvbS9ibG9nL3dwLWNvbnRlbnQvdXBsb2Fkcy8yMDIzLzA1L21pemZhX3Rvb2xzXzcyMHAubXA0IiB0eXBlPSJ2aWRlby9tcDQiPg0KPC92aWRlbz4=